Chinki więc mogło być bo nie za bardzo odróżniam
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze jak się leją baby to czekam, aż jedna zerwie drugiej bluzkę i zobaczymy latające cycki
Jest i polski wątek; baba z off-u mówi "poj🤬eeee"...
Mamy jakiś materiał zakulisowy? Bardzo obiecujący początek. Wsunął bym pod podwiązkę banknocik. 3:1 na panią w spodniach
I oto chodzi to jest piękne ..
jo bych pedzioł tak, meni godki (darcia kapcia) a wincyj rozbierania ( pokaż cycki) - tak dla (nie)kumatych
Jak one tak samo zaradne w domu jak w walce to nic dziwnego, że muszą walczyć o faceta
WieszCo napisał/a:
... i zobaczymy latające cycki
I masę postawionych piw
tyle już chińskich bójek tu nawstawiano, a jeszcze nigdy żadnego kung-fu nie widziałem. czy filmy z dzieciństwa kłamały???
beeveer napisał/a:
tyle już chińskich bójek tu nawstawiano, a jeszcze nigdy żadnego kung-fu nie widziałem. czy filmy z dzieciństwa kłamały???
Tak.
-10 punktow socjalnych. Teraz max to wyjda sobie do fabryki
Muzyczka akuratna 😁👌
podpis użytkownika
I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zapasy w kulkach. Nic nowego, każdy zadowolony
Nawet fajne te chinolki - r🤬albym obydwie 👍