📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
... gun man!
Jebac czarnucha, myslal dindu że może jak u siebie na wiosce .
Powinien jeszcze 2 odjebac dla przykładu,
A tfuuu!
Powinien jeszcze 2 odjebac dla przykładu,
A tfuuu!
Jak dla mnie manekin który jest przezroczysty, ale jest wypchany poi brzegi gównem, nadal jest zwykłym murzynem, nie rozumiem czemu mówią na to "człowiek"
Halman to kurwa lubi te czarne pręty
Jak Ci Halman tak zależy na tych piwach to wstaw filmik jak czarni okładają Cię kutasami po mordzie gwarantuje rekord! I sam też postawie! Będziesz miał na czym siadać aż do śmierci oby jak najszybciej.
Jak Ci Halman tak zależy na tych piwach to wstaw filmik jak czarni okładają Cię kutasami po mordzie gwarantuje rekord! I sam też postawie! Będziesz miał na czym siadać aż do śmierci oby jak najszybciej.
prucekmarki1 napisał/a:
nie, nie zależy mi...
Kurwa zabił gościa dla paczki chipsów!
Dziewczyno powiedz skąd w kobiecie tyle agresji i jadu?
prucekmarki1 napisał/a:
I tak się powinno z czarnuchami temat załatwiać. Najpierw strzelasz potem pytasz o co chodzi.
baronturbina napisał/a:
Kurwa zabił gościa dla paczki chipsów!
Twoja stara zapomniała wyssać do końca, więc trochę w końcówie zostało c....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów