Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wprowadzili cła bo się boją o niemiecką motoryzację, to nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem
Oczywiście. I bardzo dobrze, bo nasi poddostawcy też by padli, a to spory kawał polskiej gospodarki. Ale bezpieczeństwo to dodatkowy plus.
[ Dodano 2024-11-08, 19:57 ]
Albo jak ju upalasz pod Carefurem
A tak poważnie, da się elektrykiem? Technicznie, nie powinno być problemu, silnik elektryczny ma zajebisty moment. Ale z tymi wszystkimi systemami, co myślą za kierowcę to chyba niemożliwe.
Dlatego właśnie w USA kiedyś czarnuchów nie wpuszczali do kin
A jaki jest zwiazek czarnucha w kinie z chinskim serwisem?
ano taki że nie kupuje się fajfona bo jes chujowyA jaki jest zwiazek czarnucha w kinie z chinskim serwisem?
Najczęściej wywalają od Samsunga i iPhone. To dlatego te dwie firmy, mają technologię ładowania z przed 10 lat.
Słusznie Unia wprowadziła cła zaporowe na chińskie auta elektryczne. Będziemy bezpieczniejsi.
Pewnie baterie w niemieckich samochodach są produkowane w Watykanie i poświęcone niemiecką ekologiczną wodą święconą
I weź tu wsiądź do elektryka, który pod podłogą ma pół tony tego chińskiego badziewia. Słusznie Unia wprowadziła cła zaporowe na chińskie auta elektryczne. Będziemy bezpieczniejsi.
Jakby unia dbała o bezpieczeństwo to by nie wpuszczała pontoniarzy.
A cła na chińskie elektryki są tylko dlatego że klienci w Europie nie chcieli być dymani przez EU i europejskich producentów.
Oczywiście. I bardzo dobrze, bo nasi poddostawcy też by padli, a to spory kawał polskiej gospodarki. Ale bezpieczeństwo to dodatkowy plus.
A tak poważnie, da się elektrykiem? Technicznie, nie powinno być problemu, silnik elektryczny ma zajebisty moment. Ale z tymi wszystkimi systemami, co myślą za kierowcę to chyba niemożliwe.
O ja pierdole 🤣🤣🤣🤣🤣a tak poważnie to źródło wiedzy czerpiesz z tv?
Ty widzę wiedzę to czerpiesz z memów i Facebooka. Powód nałożenia ceł był zupełnie inny bo chodziło o nielegalne praktyki finansowe ponieważ chiński rząd dotuje sektor motoryzacyjny co sprawia że ceny ich samochodów są zaniżone w stosunku do ich faktycznych kosztów r&d oraz produkcji. To jest ostatnia szansa dla producentów z eu żeby się wzięli na poważnie za EV bo inaczej skończą jak kodak i Nokia. Według malkontentów aparatów cyfrowych i smartfonów też nikt nie chciał i miały się nie przyjąć.
Palenie gumy w elektryku wygląda tak samo jak w każdym innym samochodzie, jeśli producent zdecydował się na możliwość wyłączenia systemów kontroli trakcji i ESP przez użytkownika to działa to dokładnie tak samo jak w samochodzie spalinowym, tyle że zdecydowanie lepiej to idzie że względu na moment obrotowy i moc. Nie jechałeś nigdy samochodem nowszym niż 15 lat że pytasz o takie rzeczy?
Pewnie baterie w niemieckich samochodach są produkowane w Watykanie i poświęcone niemiecką ekologiczną wodą święconą
Pierdolę wszystkie elektryki, niemieckie też. Im ich mniej na drogach, tym lepiej.
[ Dodano 2024-11-09, 20:56 ]
Ty widzę wiedzę to czerpiesz z memów i Facebooka. Powód nałożenia ceł był zupełnie inny bo chodziło o nielegalne praktyki finansowe ponieważ chiński rząd dotuje sektor motoryzacyjny co sprawia że ceny ich samochodów są zaniżone w stosunku do ich faktycznych kosztów r&d oraz produkcji.
Oczywiście, wiem o tym i nie przeczę. Po prostu uważam, że elektryki to w ogóle ślepa uliczka i wciskanie ich nam przez gardło, jak robi Unia Europejska to poroniony pomysł. Niech kupuje kto chce i kogo stać, ale bez dotacji z naszych pieniędzy. I niech odpierdolą się od spalinówek, jeśli elektryki będą kiedyś lepsze (w co wątpię), to auta spalinowe same poznikają. I dlatego, tym bardziej cieszy mnie to cło. Inaczej, Chińczycy zdominowaliby rynek, europejscy producenci padliby na pysk i nie mielibyśmy wyboru.
To jest ostatnia szansa dla producentów z eu żeby się wzięli na poważnie za EV bo inaczej skończą jak kodak i Nokia. Według malkontentów aparatów cyfrowych i smartfonów też nikt nie chciał i miały się nie przyjąć.
Oni się wzięli na poważnie, szczególnie Volkswagen, który ogłosił koniec rozwoju spalinówek. A tymczasem, sprzedaż elektryków spadła na łeb i dlatego są w ciemnej dupie. Oj, trzeba będzie się przeprosić z TDI-kiem.
[ Dodano 2024-11-09, 20:59 ]
Nie jechałeś nigdy samochodem nowszym niż 15 lat że pytasz o takie rzeczy?
Nie paliłem nigdy gumy w elektryku, dlatego pytam o takie rzeczy. Takie to dziwne?
Pierdolę wszystkie elektryki, niemieckie też. Im ich mniej na drogach, tym lepiej.
Elektryki są zajebiste.
Pora skończyć z wdychaniem ołowiu z tzw. benzyny bezołowiowej - mamy XXI wiek.
Rozwiń temat, umieram z ciekawości.
Pojebałem tematy, komentarz miał być tego tego filmu sadistic.pl/t/600406
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów