📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten traktorek przejeżdżający jak gdyby nic - chiny
- Jasiu Twoje zachowanie jest skandaliczne - mówi nauczycielka
Jutro masz przyjść z rodzicami do szkoły!
- Ale ja nie mam rodziców - odpowiada malec
- A co się z nimi stało? -pyta pani
- Przejechała ich betoniarka
- To przyjdź z dziadkami
- Ich też przejechała betoniarka
- To co teraz Jasiu będziesz sam robił na świecie??? - pyta pani
- Dalej będę jeździł betoniarką!
Jutro masz przyjść z rodzicami do szkoły!
- Ale ja nie mam rodziców - odpowiada malec
- A co się z nimi stało? -pyta pani
- Przejechała ich betoniarka
- To przyjdź z dziadkami
- Ich też przejechała betoniarka
- To co teraz Jasiu będziesz sam robił na świecie??? - pyta pani
- Dalej będę jeździł betoniarką!
Ci Azjaci, wręcz uwielbiają wpierdalać się pod koła przynajmniej, raz w życiu .
"Chruup" Słychać na drugiej kamerce (teraz już nie jedno słowo moderacjo)
Czorsky napisał/a:
Ci Azjaci, wręcz uwielbiają wpierdalać się pod koła przynajmniej, raz w życiu .
Rowerzyści w Niemczech też to uwielbiają. A w Kolonii to już wręcz jakiś fetysz.
Druga rowerzystka wymiękła i wolała jechać pod prąd z powrotem do domu i iść na nogach na zakupy
zastanawiam się po co zabijają zwierzęta skoro sami nimi są i tyle mięsa produkujo codziennie swoim jestestwem
To samo będzie z pieszymi (zwłaszcza tym co nie mają prawa jazdy) którym daje się coraz większe prawa, zapominając o obowiązkach.
Jak zwykle rowerzystka: "na pewno mnie widzi" - NIE! ZAWSZE zakładaj, że cię jednak NIE WIDZI! Jeśli życie i zdrowie ci miłe i chcesz je zachować. To ważna zasada.
wezu69 napisał/a:
Rowerzyści w Niemczech też to uwielbiają. A w Kolonii to już wręcz jakiś fetysz.
Beton gut, aless gut
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów