Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ładna 10 latka pokazuje cipkę do kamerki
Szczerze mówiąc.... Nie mam nic przeciwko biciu dzieci.
Jak można bić swoje dzieci? Przecież jest tyle cudzych!
To właśnie TAK działa
Rozumiem, że dowód na to masz w superexpresie czy innym gównie? Żyłem tam do niedawna i jest to absolutna bzdura. Ów "punkty" i inne tego typu rzeczy są przyznawane w prywatnej aplikacji korporacyjnego giganta. Za zakupy na ich stronie i inne aktywności można dostać punkty, które np zwiększają zdolność kredytową jedynie u nich XD. Doedukuj się zanim zacznie wypisywać takie farmozony
chujowi za bicie dziecka jaja uciąć, to tak samo jakby kopnął psa, nie urągając homo sapiens...jak młody dorośnie to starego w demencji sam będzie tak lał
był tu kiedyś taki filmik jak córka starą matkę napierdala
karma kurwa wraca
wypierdalaj na kwejka albo inne demotywatory, to sadistic kurwa...
Rozumiem, że dowód na to masz w superexpresie czy innym gównie? Żyłem tam do niedawna i jest to absolutna bzdura. Ów "punkty" i inne tego typu rzeczy są przyznawane w prywatnej aplikacji korporacyjnego giganta. Za zakupy na ich stronie i inne aktywności można dostać punkty, które np zwiększają zdolność kredytową jedynie u nich XD. Doedukuj się zanim zacznie wypisywać takie farmozony
Chyba ci się pomylił chiński system oceny obywateli, z programem lojalnościowym na hot-doga z Orlenu.
Jak ładna 10 latka pokazuje cipkę do kamerki to jest zabronione a filmiki typu bicie czy wręcz katowanie dzieci jest dozwolone... To co jest chore?
Ty
Szczerze mówiąc.... Nie mam nic przeciwko biciu dzieci. Czasem rozwydrzony gówniak potrzebuje klapa na dupe. Bezstresowe wychowanie... Nie każde dziecko do tego pasuje, nie wszyscy rodzice się nadają.
Wczoraj byłem w Lidlu świadkiem, jak mamuńcia i tatuńcio z córeczką chuj wie ilu letnią, może 2-3 lata zakupowali. Gówniarz coś chciała lub nie chciała, chuj wie. Darła ryja na całe gardło (a gardło miała bardzo sprawne, może pierdolona do kapeli metalowej startować na wokalistkę) tak z 10minut. Skakała i tupała z frustracji.
Spoko, chcą hodować jebana księżniczkę to ich sprawa głównie, ale ja pierdole, miałem chęć zareagować inaczej niż głośno komentując nieudolność rodziców i nagrywając ich spierdolenie.
taki jesteś sfrustrowany, wielki książę, ojoj, a żębyś tych drących japę bachorów codziennie u szwaba słuchał...
taki jesteś sfrustrowany, wielki książę, ojoj, a żębyś tych drących japę bachorów codziennie u szwaba słuchał...
E, dziś dostatecznie dużo siliłem się na elokwencję względem niezasługujących na nią debili, także - spierdalaj parchu
E, dziś dostatecznie dużo siliłem się na elokwencję względem niezasługujących na nią debili, także - spierdalaj parchu
niech Ci ziemia ciężką będzie....tfu!
niech Ci ziemia ciężką będzie....tfu!
Rodzice Cię nie chcieli, ten portal też nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów