📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cuurniprime napisał/a:
Za co dostał młody pozostaje tajemnicą...
Podpierdolił mu 2 kredyty społeczne z komóreczki i stary dostał słabą ocenę, zdegradowali go do poziomu jaszczurki i musi dożywotnio zamiatać ulice.
I to oni wygrywają, a pizdolinki Juleczki i kurwionka oskarki będą na nich tyrać albo ssać im żółtą dzidę.
może zdąży dorosnąć i zajebać starego
chujowi za bicie dziecka jaja uciąć, to tak samo jakby kopnął psa, nie urągając homo sapiens...jak młody dorośnie to starego w demencji sam będzie tak lał
był tu kiedyś taki filmik jak córka starą matkę napierdala
karma kurwa wraca
karma kurwa wraca
Ktoś na starość będzie obskakiwał srogi wpierdol od synalka
Farołrz napisał/a:
Podpierdolił mu 2 kredyty społeczne z komóreczki i stary dostał słabą ocenę, zdegradowali go do poziomu jaszczurki i musi dożywotnio zamiatać ulice.
Mam nadzieję, że nie myślisz, że to tak serio działa xd
Torretto1056 napisał/a:
Mam nadzieję, że nie myślisz, że to tak serio działa xd
To właśnie TAK działa
Folur napisał/a:
chujowi za bicie dziecka jaja uciąć, to tak samo jakby kopnął psa, nie urągając homo sapiens...jak młody dorośnie to starego w demencji sam będzie tak lał
karma kurwa wraca
Szczerze mówiąc.... Nie mam nic przeciwko biciu dzieci. Czasem rozwydrzony gówniak potrzebuje klapa na dupe. Bezstresowe wychowanie... Nie każde dziecko do tego pasuje, nie wszyscy rodzice się nadają.
Wczoraj byłem w Lidlu świadkiem, jak mamuńcia i tatuńcio z córeczką chuj wie ilu letnią, może 2-3 lata zakupowali. Gówniarz coś chciała lub nie chciała, chuj wie. Darła ryja na całe gardło (a gardło miała bardzo sprawne, może pierdolona do kapeli metalowej startować na wokalistkę) tak z 10minut. Skakała i tupała z frustracji.
Spoko, chcą hodować jebana księżniczkę to ich sprawa głównie, ale ja pierdole, miałem chęć zareagować inaczej niż głośno komentując nieudolność rodziców i nagrywając ich spierdolenie.
Jak ładna 10 latka pokazuje cipkę do kamerki to jest zabronione a filmiki typu bicie czy wręcz katowanie dzieci jest dozwolone... To co jest chore?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów