Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już nie długo AI bedzie wykonywało większość prac za nas. Bedzie to robiło szybciej, efektywnej, taniej i bezpieczniej
A my wtedy spokojnie będziemy sobie mogli siedzieć w piwnicach i walić konia
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Wypadek w pracy, jakich wiele. Błąd człowieka. Za ten błąd pewnie odpowie
Już nie długo AI bedzie wykonywało większość prac za nas. Bedzie to robiło szybciej, efektywnej, taniej i bezpieczniej
Przecież ty już nie pracujesz tylko walisz konia, wcale nie potrzeba do tego SI.
Przecież ty już nie pracujesz tylko walisz konia, wcale nie potrzeba do tego SI.
Może potrzebuje do tego SIostry

Ale to może gdzieś w Chinach albo USA gdzie jest tani prąd bo okazuje się że AI wymaga dużej ilości energii elektrycznej, wystarczy spojrzeć na najnowsze karty graficzne które mają coraz więcej AI i coraz większy apetyt na waty, w UE energia droga to AI tu się nie będzie opłacało, taniej będzie sprowadzić pracowników z biedniejszych krajów.
Czy te szpulki to jakaś blacha, mam rozumieć?
Tak.

Jak AI nauczy się układać płytki lepiej od Ukraińców, biorę ją w ciemno!

Mordo to nie tak, ja mam 40 lat, nigdy nie pracowałem i od urodzenia wale już konia codziennie
Ile taka rolka stali waży? Przynajmniej kilka ton cnie?
Ja bym obstawiał jakieś 10 ton. Mała szpula, która się ładuje na ciężarówki waży od 1 tony do 2
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie