Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać na załączonym obrazku Chińczycy to pracowici idioci. Ktoś może podnieść argument, że przecież Chińczycy wygrywają konkursy matematyczne. To prawda, zawsze znajdą się pojedynczy geniusze w 1,3 miliardowym morzu idiotów.
Janusz1 napisał/a:
Piszę petycje o blokadę dla Halmansa. Kto się podpisze?
Do budy janusz, juz
Przeżyłby gdyby nie klapa od bagażnika samochodu.
To ona go zabiła na śmierć.
To ona go zabiła na śmierć.

Ale to trzeba mieć pecha, żeby zginąć po dwóch uderzeniach dwóch klap

Ewidentnie wina złodzieja okradającego bagażnik białego samochodu. Za karę burta i klapa okradanego pojazdu zagrały jego głową w tzw ping-pong.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie