📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa, ten koleś z tatuażem na twarzy to wygląda akurat lansiarsko, tak w stylu meksykańskich gangów. Ale reszta to jest banda żółtych kapszczoli. Założę się że zdjęcia znalezione na chińskiej naszej-klasie.
Haha prawie jak yakuza
Co wy gadacie to przecież jedna rodzina na ślub siostry przyjechali i w paintballa grają a te pieniądze to są na ślub.
niech na portalu będzie opcja zwijania długich postów. byłoby fajnie.
nie dość, że z ryja są podobni to mają jeszcze jedną wspólną cechę. wszyscy skończą w piachu wcześniej niż im się to wydaje
Guinea Pig mi się z tym skojarzyło.
Ten ze skośnymi oczami to ja
Gangsterzy ?? Raczej tańe mięso armatnie od brudnej roboty. Którzy zginął przy pierwszej albo drógiej robocie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów