Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mordo zjebane to ty piguły brałeś chyba, przecież widać że ten kitajec zapomniał nerwosolu wziąc i rusza tym samochodem
Następny do dyskusji palant.
"Mam prośbę" się pisze gamoniu. Najebany? Prawdziwi dżentelmeni nie piją przed 12
Podjechał do myjni i zatrzymał się ale szczotka zamiast umyć przód i przesunąć się w bok nie zrobiła tego bo myjka jest zjebana ,szkoda że nie siedziałeś w tym aucie to być słyszał dlaczego " samochód porusza się do przodu i do tyłu plus kręcenie kierownicą"
masz rację. szczotka zablokowała się na masce i zaczęła ją palić. Pod koniec widać jaki ślad zostawiła. To że typ sie ruszył o 5 cm nic nie zmienia - myjnie są projektowane z marginesem tolerancji na takie "dopasowywanie". Od początku widać, że myjka się nie przesunęła na bok i kierowca miał prawo wpaść w lekką panikę i szukać ucieczki.
te przygłupy które się z tobą kłócą to stali bywalcy portalu. zbieżność ich głupoty jest aż dziwna. może to multikonta do nakręcania ruchu na portalu prowadzone przez jednego bezrobotnego schizola. dzisiaj kazdy portal ma takiego "pracownika"
Chciałabym wiedzieć, bo też korzystam z myjni
Kierowca chyba zapomniał pobrać piguły przeciwlękowe, albo pobrał inne piguły. Tak zwane zacne.
Masz na myśli benzo-ynę?
masz rację. szczotka zablokowała się na masce i zaczęła ją palić. Pod koniec widać jaki ślad zostawiła. To że typ sie ruszył o 5 cm nic nie zmienia - myjnie są projektowane z marginesem tolerancji na takie "dopasowywanie". Od początku widać, że myjka się nie przesunęła na bok i kierowca miał prawo wpaść w lekką panikę i szukać ucieczki.
te przygłupy które się z tobą kłócą to stali bywalcy portalu. zbieżność ich głupoty jest aż dziwna. może to multikonta do nakręcania ruchu na portalu prowadzone przez jednego bezrobotnego schizola. dzisiaj kazdy portal ma takiego "pracownika"
Chuja się znasz, gówno wiesz... od początku widać, że zamiast stać w miejscu, jak się w takiej myjni powinno, to gościu rusza do przodu i staje jak debil.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów