Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca chyba zapomniał pobrać piguły przeciwlękowe, albo pobrał inne piguły. Tak zwane zacne.
A chuj ci piguy ty pobrałeś zacne nie widzisz że myjnia jest zjebana?
Ma prośbę, nie pisz najebany, bo ciężko zrozumieć, co tam napisałeś. Już chyba w piątej sekundzie widać, że samochód porusza się do przodu i do tyłu plus kręcenie kierownicą, a bramka robocza myjni stoi w miejscu.
Ma prośbę, nie pisz najebany, bo ciężko zrozumieć, co tam napisałeś. Już chyba w piątej sekundzie widać, że samochód porusza się do przodu i do tyłu plus kręcenie kierownicą, a bramka robocza myjni stoi w miejscu.
"Mam prośbę" się pisze gamoniu. Najebany? Prawdziwi dżentelmeni nie piją przed 12
Podjechał do myjni i zatrzymał się ale szczotka zamiast umyć przód i przesunąć się w bok nie zrobiła tego bo myjka jest zjebana ,szkoda że nie siedziałeś w tym aucie to być słyszał dlaczego " samochód porusza się do przodu i do tyłu plus kręcenie kierownicą"
"Mam prośbę" się pisze gamoniu. Najebany? Prawdziwi dżentelmeni nie piją przed 12
Podjechał do myjni i zatrzymał się ale szczotka zamiast umyć przód i przesunąć się w bok nie zrobiła tego bo myjka jest zjebana ,szkoda że nie siedziałeś w tym aucie to być słyszał dlaczego " samochód porusza się do przodu i do tyłu plus kręcenie kierownicą"
Widzę, że trafiłem na kolejnego "najmodrzejszego we wsi". Nara.
Widzę, że trafiłem na kolejnego "najmodrzejszego we wsi". Nara.
Trafiłeś na mądrzejszego po prostu bo jesteś głupszy ,proste.
Trafiłeś na mądrzejszego po prostu bo jesteś głupszy ,proste.
Przed przecinkiem nie robi się "spacji", mądralo.
Dobrze jestes porobiony. Serio nie ogarniasz, że ktoś siedzi w aucie i się nim przesuwa, porusza ?
Myjnia ruszą kołami samochodu. Ja jebie.