profesja pełną gębą
i ten kopniak prawie z półobrotu:D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gimbazę powinno się tak napierdalać po pustych łbach...
yonderbrack napisał/a:
Gimbazę powinno się tak napierdalać po pustych łbach...
gimbaza ma swoje prawa, mogą kubeł na łeb nauczyciela założyć i zabawa
nie no bo u nich jest takie prawo, że każdy w wolnej chwili ma ćwiczyć kung fu.
A później się dziwić, że z olimpiad worki medali przywożą.
Przynajmniej są zdyscyplinowani a nie jak ludzie w POlsce że są nauczeni że wszystko im wolno
Ja bym z takiej szkoły wiecznie siny przychodził
Nie pamiętam w jakim programie ale widziałam to już kiedyś...zapomniałeś dodać,że ta pani straciła pracę i dostała jakąś tam kare
Oczywistym jest, że nie wszędzie w Chinach tak się dzieje, ale mimo wszystko, lepszy nadmiar dyscypliny niż jej brak, jak w naszym kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów