📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym wypadku śmiało można powiedzieć że gościu onanizuje się przy pomocy typiary

Payan napisał/a:
Gościu doszedł, jest nadzieja, że będą dalej razem.
mi się zdaje, że zasnął.. ale co ja tam wiem.. może i tak sie dochodzi.. co nie payan?
@lysymisio6969:
mnie nie pytaj, wystarczy pomyśleć co się widzi na obrazku

Dla mnie ona mu buty wiąże a czemu tak dziwnie się rusza to już nie wiem 🤪🤪🤪
Oboje coś mało trzeźwi.
Już coś podobnego widziałam osobiście, w samiuśkim Ryjo: facet i baba oparci o barierkę, z daleka wyglądało jakby chcieli żygać, ale jak podeszłam bliżej, wyszło że się dupcyli — tylko jakoś tak niemrawo. Kiedy ich mijałam to już chyba zupełnie spali. Oczywiście wrażenia zapachowe były.
Już coś podobnego widziałam osobiście, w samiuśkim Ryjo: facet i baba oparci o barierkę, z daleka wyglądało jakby chcieli żygać, ale jak podeszłam bliżej, wyszło że się dupcyli — tylko jakoś tak niemrawo. Kiedy ich mijałam to już chyba zupełnie spali. Oczywiście wrażenia zapachowe były.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Jak się obudzi, to się zorientuje, że wyruchał nie tą, z którą przeszedł do klubu

Edys45 napisał/a:
On zasną , ona zasneła no i kurwa fajrant
Jak on zasną to ona zasnęa. Oboje zaśli. Tylko łóżko nie zaśnięte…
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie