📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
W tym wypadku śmiało można powiedzieć że gościu onanizuje się przy pomocy typiary
Wkurwia mnie fakt, że z tej strony zrobił się drugi Kaotic,
Payan napisał/a:
Gościu doszedł, jest nadzieja, że będą dalej razem.
mi się zdaje, że zasnął.. ale co ja tam wiem.. może i tak sie dochodzi.. co nie payan?
@lysymisio6969: mnie nie pytaj, wystarczy pomyśleć co się widzi na obrazku
Dla mnie ona mu buty wiąże a czemu tak dziwnie się rusza to już nie wiem 🤪🤪🤪
Już coś podobnego widziałam osobiście, w samiuśkim Ryjo: facet i baba oparci o barierkę, z daleka wyglądało jakby chcieli żygać, ale jak podeszłam bliżej, wyszło że się dupcyli — tylko jakoś tak niemrawo. Kiedy ich mijałam to już chyba zupełnie spali. Oczywiście wrażenia zapachowe były.
Już coś podobnego widziałam osobiście, w samiuśkim Ryjo: facet i baba oparci o barierkę, z daleka wyglądało jakby chcieli żygać, ale jak podeszłam bliżej, wyszło że się dupcyli — tylko jakoś tak niemrawo. Kiedy ich mijałam to już chyba zupełnie spali. Oczywiście wrażenia zapachowe były.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów