📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Bo od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni".
Nieźle, też tak chcę
U nich nie umieć się bić, to jak u nas nie umieć kopnąć piłki. Sztuki walki to część kultury, na wf uczą sie podstaw mordobicia a nie jak u nas grzania ławy.
Pierwszy z brzegu na szybkiego
m.cda.pl/video/6813948
m.cda.pl/video/6813948
Tylko, że ta policjantka jest od niego głowę wyższa i pewnie sporo cięższa...
W najlepszym momencie filmik się urwał!
Na filmie widać jak chłopak wykręca ręke w sposób jaki doszłoby do złamania ;/
Na filmie widać jak chłopak wykręca ręke w sposób jaki doszłoby do złamania ;/
przeme13 napisał/a:
Tylko, że ta policjantka jest od niego głowę wyższa i pewnie sporo cięższa...
I dlatego przyjęli ją do policji. Po co komu małe delikatne kobiety do łapania złoczyńców?
petru23 napisał/a:
U nich nie umieć się bić, to jak u nas nie umieć kopnąć piłki. Sztuki walki to część kultury, na wf uczą sie podstaw mordobicia a nie jak u nas grzania ławy.
Różnica polega na tym że umiejętności Sztuk Walki mogą przydać się w życiu a jaranie się piłką nożną to rowery a wszystkie kluby piłkarskie to wujek i kiełbasa.
A ten w zielonym to po co tam poleciał? I dlaczego dopiero jak już się sytuacja uspokoiła? Jakiś tajniak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów