Nikt nie zabezpieczył windy po awarii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Osiem_gwiazdek napisał/a:
Widać pan dużo grzeszył i zamiast do nieba poszedł do piekła.
To w takim razie grawitacja jest wytworem szatana, bo jeszcze nie widziałem, żeby ktoś spadł do góry
Uważam, że był to całkiem udany desant do piwnicy.
Skoczek trochę niedowidział, ale ważne, że wylądował.
Skoczek trochę niedowidział, ale ważne, że wylądował.
ja sie zastanawiam jakim kurwa cudem - oczy gdzie? przeciez to zupelnie inny widok niz kabina...
Osiem_gwiazdek napisał/a:
Widać pan dużo grzeszył i zamiast do nieba poszedł do piekła.
Niekoniecznie, piętro 1
dhex napisał/a:
ja sie zastanawiam jakim kurwa cudem - oczy gdzie? przeciez to zupelnie inny widok niz kabina...
jak to chińczyki to oczy na bok, widać to po motopizdeczkach i kierownikach że nie widzą nic na wprost
W sumie to ciekawe takie, weszlibyscie do windy nie widzac podlogi? No jak sie otwiera to patrzysz czy ktos tam chocby nie naplul -.-
Aż mi się kawały z początku 2000 przypomniały jak to facet wchodzi do windy a tam schody Tylko kurwa schodów brakło
Ciekawe z którego piętra. Masz jakieś info?
lukas_21221 napisał/a:
Ciekawe z którego piętra. Masz jakieś info?
Wielka 1 wskazuje pierwsze czyli u nas parter(Tam jak u Ruskich nie ma 0). Do tego tablica z ogłoszeniami czyli na 99% parter.
Jak t w chinach. Każdy ma wywalone na wszystko. Nawet ten , co wchodził do "windy" miał wywalone, że jej tam nie ma.
kris1978 napisał/a:
Niekoniecznie, piętro 1
Nie wiadomo ile pięter poniżej. Może tylko jedno do piwnicy, a może 3 na podziemny parking
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów