📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Uważajcie z tymi studenckimi wrzutami! Rudy już ma materiał jak przeżyć za mniej niż 1zł dziennie. Teraz ma materiał jak upchać ludzi niczym drób w klatkach na ubój. Zobaczycie, że to się źle skończy.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Wszyscy w spazmach co to za warunki, a prawda jest taka, że ci ludzie wiedzą po co studiują (w odróżnieniu od większości polskich studentów "chómanistów"). Cała wioska z zachodnich Chin się zrzuca na naukę takiego studenciaka (czyt. absolutnie najtańsze zakwaterowanie i jedzenie byleby do obrony wystarczyło), a on po zakończeniu studiów będzie ten dług oddawał, czyli będzie wysyłał kasę do wioski albo co jest częstsza praktyką weźmie na utrzymanie kolejnego młokosa ze swojej wioski na czas studiów. W Chinach skończenie studiów (mają zdrowe proporcję pomiędzy studiami ścisłymi i pierdoleniem co poeta miał na myśli) to jest przepustka do lepszego życia. Ale rozleniwieni europejczycy widzą tylko małe pokoje i już chcą lecieć pomagać i się litować, a ja wam mówię lepiej zapamiętajcie te ryje, bo to u nich będą pracować wasze dzieci...
Hehe, przy nich kosmonauci z Mira to rozbijali sie na salonach.
Ja pierdole, klimaty jak z łodzi podwodnej...
Jeśli jest tam poszanowanie cudzej własności, prywatności i ciszy nocnej, to wolę ten chiński.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
<Ba-dum-tss>
Wiadomości podają, że przy wymianie ognia na granicy indyjsko-chińskiej zginęło 132 żołnierzy z Indii oraz pół hektara żołnierzy ChRLD.
<Ba-dum-tss>
Duża część Polaków w takich warunkach mieszka i się wychowuje
Wszystkim co myślą jaka tam jest straszliwa kiła i malaria radzę pojechać dalej od miasta, drogami mało uczęszczanymi i przejedzie się przez wsie gdzie przed oczyma malują się zapadłe rudery, wyniszczeni starcy [ach te pryciole... ] i inne tego typu widoki.
W każdym kraju rozwijającym się część populacji tak egzystuje - niech to będzie 10-20% i już mamy setki milionów chińczyków pożywki dla zachodniej propagandy.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
W każdym kraju rozwijającym się część populacji tak egzystuje - niech to będzie 10-20% i już mamy setki milionów chińczyków pożywki dla zachodniej propagandy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów