📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I tak lepiej w Polsce, przynajmniej bez zmian od dawna
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Co za pierdoła! Chiny są aktualne bogatsze niż europa i równiejsze niż ameryka! Debile będą nadal pierdolić, że chiny to kumuna(której wsumie nie ma od 50 lat). Jeśli ktoś nazywa się komunistą, a robi kapitalizm to jest to kapitalista.
Co za pierdoła! Chiny są aktualne bogatsze niż europa i równiejsze niż ameryka! Debile będą nadal pierdolić, że chiny to kumuna(której wsumie nie ma od 50 lat). Jeśli ktoś nazywa się komunistą, a robi kapitalizm to jest to kapitalista.
Może i są najlepiej rozwijającym się krajem, ale to właśnie dzięki takim ludziom mieszkającym w boksach, albo "na półkach" w zakładzie, żeby zaoszczędzić na czynszu bo takie kokosy zarabiają... Przecież nie od dziś wiadomo że najbogatsi własnymi rękoma się dorabiają, zupełnie bez wyzysku i złodziejstwa... Istniało takie powiedzenie, że Chińczyk za miskę ryżu robi no i może nie dosłownie ale coś w tym jest...
mają ciekawsze życie niż moje gdzie mam porządek w domu
Pojęcia Chiny używa się w odniesieniu do krainy historycznej, obejmując wówczas całokształt chińskiej historii i kultury, lub w węższym znaczeniu, w odniesieniu do Chińskiej Republiki Ludowej.
Obecnie dwa państwa uznają się za prawowitych depozytariuszy chińskiej państwowości:
Chińska Republika Ludowa czyli Chiny kontynentalne
Republika Chińska na Tajwanie, inaczej Tajwan lub Chińskie Tajpej.
Czyli wciąż komuna!
Wikipedia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów