18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
S................a 2017-12-15, 12:56
Pierwsze co się robi w takich wypadkach to trzeba szybko wykręcić korki przez co prąd go puści a nie włazi tam po drabinie!! ale wiadomo to przecież hiny
Zgłoś
janlew 2017-12-15, 13:06 30
Słyszę w 0:16: "Wypierdalaj tam"
...wina Tuska
Zgłoś
CbK 2017-12-15, 13:28
W sumie to mu się upiekło
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-12-15, 15:05 4
0:16 "wypierdalaj tam"

You shall not pass!
Zgłoś
support3 2017-12-15, 16:39
janlew napisał/a:

Słyszę w 0:16: "Wypierdalaj tam"
...wina Tuska

"Wina Tuska" to ty ciągle słyszysz w tym pustym łbie.
Zgłoś
kokos_123 2017-12-15, 18:16 1
SurowaHerbata napisał/a:

Pierwsze co się robi w takich wypadkach to trzeba szybko wykręcić korki przez co prąd go puści a nie włazi tam po drabinie!! ale wiadomo to przecież hiny

Przecież to jest kurwa transformator.

:oneko:
Zgłoś
Zadi_ 2017-12-15, 23:29 1
Bolek naoglądał się takich filmów, stwierdził, że to pierdoli i został prezydentem.
Zgłoś
woytasw 2017-12-16, 8:26 4
Wykręcić korki to se możesz w jabolu.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2017-12-16, 10:34
No i co z tego... a Chińczycy dogonią niedługo USA więc mogą umierać jeszcze szybciej

Niezmanipulowany
Zgłoś
masonski-cyklista 2017-12-16, 12:33 1
Przecież elektryka prąd nie tyka hłe hłe hłe.
Ps. Pozdrowienia dla geniusza chcącego wykręcać korki.
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-12-16, 13:02 1
support3 napisał/a:

Oho, widzę, że pan premier założył już konto na sadisticu, witamy

You shall not pass!
Zgłoś
Shymeq 2017-12-16, 21:00
Za mocno sobie wziął do sera stare chińskie przysłowie "Elektryka prąd nie tyka, tylko z dala napierdala"
Zgłoś
bollol_stern 2017-12-17, 9:20
Mam działkę na której jest transformator w takim domku, wielki szary skurwiel, kiedyś postanowiłem obejrzeć to cudo. Po otwarciu drzwi do komory transformatora, usłyszałem to brzęczenie, normalnie aż plomby w zębach wibrują. Za chuja bym się tego nie dotknął, tym bardziej, że na prądzie się nie znam i nie będę udawał elektryka...
Zgłoś
janlew 2017-12-18, 19:39
support3 napisał/a:

A ty czego owczarka niemieckiego bronisz, łbie barani?
Słyszę jak ktoś woła do Elektryka "Wpierdalaj tam", to mi się po prostu z opozycją totalitarną kojarzy. Co prawda w pierwszej kolejności z Kiszczakiem, ale sucz zdechła, więc padło w owczarka niemieckiego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów