📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierwsze co się robi w takich wypadkach to trzeba szybko wykręcić korki przez co prąd go puści a nie włazi tam po drabinie!! ale wiadomo to przecież hiny
janlew napisał/a:
Słyszę w 0:16: "Wypierdalaj tam"
...wina Tuska
"Wina Tuska" to ty ciągle słyszysz w tym pustym łbie.
SurowaHerbata napisał/a:
Pierwsze co się robi w takich wypadkach to trzeba szybko wykręcić korki przez co prąd go puści a nie włazi tam po drabinie!! ale wiadomo to przecież hiny
Przecież to jest kurwa transformator.
Ps. Pozdrowienia dla geniusza chcącego wykręcać korki.
support3 napisał/a:
Oho, widzę, że pan premier założył już konto na sadisticu, witamy
Mam działkę na której jest transformator w takim domku, wielki szary skurwiel, kiedyś postanowiłem obejrzeć to cudo. Po otwarciu drzwi do komory transformatora, usłyszałem to brzęczenie, normalnie aż plomby w zębach wibrują. Za chuja bym się tego nie dotknął, tym bardziej, że na prądzie się nie znam i nie będę udawał elektryka...
support3 napisał/a:
A ty czego owczarka niemieckiego bronisz, łbie barani?
Słyszę jak ktoś woła do Elektryka "Wpierdalaj tam", to mi się po prostu z opozycją totalitarną kojarzy. Co prawda w pierwszej kolejności z Kiszczakiem, ale sucz zdechła, więc padło w owczarka niemieckiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów