Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho martwiąca ostatnia sekunda, jakiś expert co było przyczyną?
Jestę ekspertę, w ostatniej sekundzie doszło do naruszenia rdzenia kręgowego. Dlatego pacjentów z takim urazem nie powinno się ruszać lecz ustabilizować przede wszystkim odcinek szyjny. Dziecko miało szansę dopóki nie zaczęli go tarmosić jak szmacianą lalkę.
Opętanie potrzebny egzorcysta.. za niecale 300.
Bez faktury zrobie za 200, najtaniej w całym mieście.
Jak by tak jak ty ciągnął, to skończyło by się z pozytywnym skutkiem.
wez cymbale skoncz szukac poklasku bo sie kompromitujesz, Tobie co najwyzej mozg wyciagneli
wez cymbale skoncz szukac poklasku bo sie kompromitujesz, Tobie co najwyzej mozg wyciagneli
Nie zmowie, naprawdę. Jakie wysublimowane słownictwo. Jesteś z Podlasia?
Nie zmowie, naprawdę. Jakie wysublimowane słownictwo. Jesteś z Podlasia?
patrzac na to ze szukasz zaczepki w necie to Ty tu jestes z buszu xD
patrzac na to ze szukasz zaczepki w necie to Ty tu jestes z buszu xD
Szukam idiotów i ameb intelektualnych. Znowu znalazłem. Dzięki że jesteś.
to nudne masz zycie, spierdalaj
Właśnie pisałem o szukaniu idiotów. Nie liczyłem na to że rozegranie cię będzie trudne jakoś sczegolnie:-D
Właśnie pisałem o szukaniu idiotów. Nie liczyłem na to że rozegranie cię będzie trudne jakoś sczegolnie:-D
ja pierdole Ty jestes tak zjebany ze nie mam slow na Ciebie xD
ja pierdole Ty jestes tak zjebany ze nie mam slow na Ciebie xD
Umiesz po polsku? Slow możesz nie mieć „do kogoś” a nie na kogoś. Nie ukryjesz tego, że nie jesteś Polakiem. Albo masz poważne luki w edukacji. Prędzej po prostu to, że jesteś ułomnym prawiczkiem.
Umiesz po polsku? Slow możesz nie mieć „do kogoś” a nie na kogoś. Nie ukryjesz tego, że nie jesteś Polakiem. Albo masz poważne luki w edukacji. Prędzej po prostu to, że jesteś ułomnym prawiczkiem.
Osobiscie klade chuja na Twoje wysrywy, bede pisal jak bede chcial xD ky$$
Osobiscie klade chuja na Twoje wysrywy, bede pisal jak bede chcial xD ky$$
A wrócisz na Ukrainę walczyć za swój kraj?
A wrócisz na Ukrainę walczyć za swój kraj?
nie mierz wszystkich swoja miara xD
nie mierz wszystkich swoja miara xD
Potrafisz po polsku prowadzić konwersację? Ciebie nie ma co mierzyć. Czemu nie walczysz za swój kraj?
Potrafisz po polsku prowadzić konwersację? Ciebie nie ma co mierzyć. Czemu nie walczysz za swój kraj?
xDDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów