📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lukiluki2 napisał/a:
Za sam filmik piwo się należy, ale przyjmij moje wyrazy uznania za właściwe określenie tego gatunku.W roli głównej [...] i motopomioty
Chuj w ciężarowym zawsze wybierze przyjebanie w osobówkę w której może być niewinna rodzina z dziećmi niż przyjebać w pustą naczepę innego chuja.
Zawsze, za każdym razem osoba która potrafi tylko kręcić kierownicą za pieniądze wybierze morderstwo niż ewentualne rozjebanie sobie trochę mocniej kabiny.
Zawsze, za każdym razem osoba która potrafi tylko kręcić kierownicą za pieniądze wybierze morderstwo niż ewentualne rozjebanie sobie trochę mocniej kabiny.
Jeśli uderzy w naczepę załadowaną 35tonami, to z jego kabiny będzie miazga.
Tylko rozsunięcie osobówek pozwoli mu przeżyć.
Tylko rozsunięcie osobówek pozwoli mu przeżyć.
Tam od razu karambol. Po prostu kitajskie hamowanie kolapsyjne. Szkoda klocków / okładzin.
~Velture napisał/a:
ch*j w ciężarowym zawsze wybierze przyj***nie w osobówkę w której może być niewinna rodzina z dziećmi niż przyj***ć w pustą naczepę innego ch*ja.
Zawsze, za każdym razem osoba która potrafi tylko kręcić kierownicą za pieniądze wybierze morderstwo niż ewentualne rozj***nie sobie trochę mocniej kabiny.
Co ty taj jadem plujesz zawsze jak pojawia się film z ciężarówką??? Chuj się znasz na temacie a pierwszy się wypowiadasz, ignorancki zwyrolu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów