📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
suchyziomus napisał/a:
te chłopy ichniejsze to dopiero pizdy
Wiesz, chuj wiedział co się dzieje. Przy ich warunkach, może ktoś nożem kogoś szlachtował? albo tasakiem?
Gość obczaił bezpiecznie sytuację i gdy był pewien, że jest git to pomógł.
Chinole jedzą psy, psy jedzą chinoli i koło życia się kręci
teraz już wiem dlaczego żółtki budowały mur.
Kiedy ludzie się nauczą, że w takich sytuacjach trzeb coś w dupę psu włożyć. OD razu puści!
Z tej baby to pies ogrodnika, gotowa zabić to dziecko byle by kundel nic nie uszczknął.
Widziałem pokazy z tersury psów policyjnych. jak na takich rękawach ochronnych pokazywali, że pies jak złapie to nie puści nieważne ile byś go tłukł. Tutaj identycznie. jak się wgryzie to świata poza tym nie widzi i żadne bicie, tłuczenie czy polewanie wodą nic nie da.
Gdzie jest ping pong z tasakiem kiedy jest potrzebny
A to kundel. Na smalec chujka przetopić.
Nancy83 napisał/a:
Bezpańskie kundle to prawdziwa plaga.
Nie tylko bezpańskie ale także takie których właściciele sobie je puszczają żeby sobie pobiegały, jadąc na rowerze mam na takie gaz.
Ja pierdole, gdyby nie faceci to dominującym gatunkiem na Ziemi byłby kundel.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów