📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liczer napisał/a:
To się za pysk łapie i rozpierdala na boki albo dusi a nie czymś tam napierdala
Ja czy ty pewnie skręcilibyśmy mu kark podczas duszenia, a co ma zrobić 20-30letnia kobieta?
Archaniol napisał/a:
Ja czy ty pewnie skręcilibyśmy mu kark podczas duszenia, a co ma zrobić 20-30letnia kobieta?
Eh powtórzę się bo może ktoś to jednak czyta i uratuje mu to jego życie.
W sytuacji gdy pies was gryzie to walić go w nos. Z całej pizdy. Najlepiej rozkurwic kichawe.
Nie pomogło?
To złap psa za ucho wsadzając kciuk najgłębiej jak się da do ucha.
Jak już macie palec w uchu to złapać za ucho i dobijajac palec w głąb szarpnąć za ucho. Najmocniej jak umiecie.
Można złapać za pysk i wpierdolić palce w oczy.
Naprawdę nauczcie siebie, swoich partnerów a przede wszystkim dzieci co robić jak zaatakuje was pies.
Bez takiej wiedzy byle kundel zagryzie wam dzieciaka a z wiedzą wystarczy kilka ruchów żeby kundla ujebać.
A co do tego co ma zrobić 20-30 letnia kobieta.
Z odrobiną wiedzy co ma zrobić zajebie prawie każdego psa. Takiego pospolitego.
Najlepiej by było jakimś prętem albo szpadlem napierdalać, a nie chińskim składanym krzesełkiem. Jeśli samemu nie jest się atakowanym, to pchanie łap w pobliże pyska psa uważam za bezsensowne, prościej z dystansu go bić czymś, aż zrezygnuje z ofiary.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów