Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadol uczy, sadol bawi.
kurwa ! tam było ze 50 cm wody !!!! Stojąc na nogach spokojnie by ustali. Jak można być ażtak głupim by dać się wepchnąć pod autobus jak obok było czego się złapać. wystarczyło wstać,mieli stabilny asfalt pod stopami.
pierdu, pierdu! w piwnicy cały świat wydaje się mniej skomplikowany!
pierdu, pierdu! w piwnicy cały świat wydaje się mniej skomplikowany!
to wyjdz z piwnicy i zacznij żyć.
Ja ostatnio kąpałem się w Pilicy przed Warką,która ma dość szybki nurt.
W wodzie do pępka w pełnym nurcie jeszcze byłem w stanie ustać.
Ja wiem co mówię w przeciwieństwie do ciebie.
Kolego, oni już się ślizgali, a tak ciężko się podnieść, nie wiemy ile ta powódź naniosła na asfalt mułu i nieczystości. a na pewno coś naniosła, przez to w huj ciężko wstać jak już się ślizgasz na dupie pchany przez prąd i to z kimś. Nie wiemy ile w tej wodzie było syfu typu szkła, drobne raniące kawałki, jak płyniesz z nimi z prądem nie są wielkim zagrożeniem, jak wstajesz zaczynają ranić sprawiając ból i utrudniając wstanie. Nie wiemy nic o stanie ich zdrowia, i tym ile już ich ta woda tarmosiła, mogli być wyczerpani, w szoku. Podejrzewam że jak by mogli wstać, to by wstali i z wody wyszli bo ty w Pilicy ustałeś. Tak przed monitorem to większość mądra ale zastanowić się nad problemem głębiej to już często nie łaska.
parka chińczyków
jakbym słyszał wąsatego hodowcę, na targach rasowych gołębi. xD
cmentarze są pełne takich bohaterów jak ty!
Ja ostatnio przeszedłem wpław atlantyk. Po drodze dwa razy zabrakło mi powietrza i się udusiłem, a mimo tego dałem radę, więc doskonale cię rozumiem Ludwiczku.
kurwa ! tam było ze 50 cm wody !!!! Stojąc na nogach spokojnie by ustali. Jak można być ażtak głupim by dać się wepchnąć pod autobus jak obok było czego się złapać. wystarczyło wstać,mieli stabilny asfalt pod stopami.
No i mamy protip. Jak lecisz z prądem rzeki wystarczy się zatrzymać i nie płynąć. No debile, debile wystarczyło się ciebie posłuchać...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów