18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krzysztof_Elbląg 2021-06-03, 12:38 5
Mam nadzieję że mojkostka USB była w innym kontenerze
Zgłoś
Driver19cm 2021-06-03, 12:50 18
Mam nadzieje, ze moje murzynskie dildo, było w innym kontenerze ....

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
emdi 2021-06-03, 12:58 5
i znowu zabraknie ps5
Zgłoś
Janusz_k 2021-06-03, 13:09 13
"Chiński port załadunkowy"
Nie chiński tylko tajwański
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."
Zgłoś
htp 2021-06-03, 13:14
Janusz_k napisał/a:

"Chiński port załadunkowy"
Nie chiński tylko tajwański
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."

Tajwan - Republika Chińska
Zgłoś
bercisko 2021-06-03, 13:15 2
Driver19cm napisał/a:

Mam nadzieje, ze moje murzynskie dildo, było w innym kontenerze ....

Ja też. Tyle o nim opowiadałeś...
Zgłoś
Hyena83 2021-06-03, 14:10 17

Z innej perspektywy.
Zgłoś
McQurwa 2021-06-03, 15:00 3
Gospodarka Chin się wali, uchwycone na aparacie xiaomi w 4K

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
silwerbalk 2021-06-03, 16:35 2
Ceny nowych dysków SSD idą w górę jak i innych podzespołów..
Zgłoś
Liton 2021-06-03, 18:08 7
_Yarko_ napisał/a:

Przesyłki raczej nie będą dostarczone na czas.

Podejrzewam, że to co znajduje się pod tym dźwigiem dotrze szybciej do odbiorcy, niż mój polecony do Warszawy.
Zgłoś
GangTrap 2021-06-03, 19:40
Żeby tak cała jebana chińska gospodarka jebnela na dno.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-06-03, 20:37
Wasze ksjałomi zamówione na ali niestety do was nie dotrze...
Zgłoś
Fx12 2021-06-04, 10:02 1
Ubezpieczyciel płakał jak oglądał...
Zgłoś
Ewa922 2021-06-04, 12:00
Już wiem dlaczego nie dostałam paczki z Alie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów