Przesyłki raczej nie będą dostarczone na czas.
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."
"Chiński port załadunkowy"
Nie chiński tylko tajwański
"W czwartek 3 czerwca w mediach społecznościowych na Tajwanie pojawiło się nagranie wideo, na którym widać, jak w porcie Kaohsiung (Tajwan) wali się potężny dźwig kontenerowy, a pracownicy salwują się ucieczką, ratując życie."
"O godzinie 11.00 we czwartek policja otrzymała zgłoszenie o zawaleniu się suwnicy w stoczni kontenerowej Yang Ming Marine Transport Corp. w porcie Kaohsiung przy nabrzeżu 70, podała lokalna telewizja TVBS. Tuż przed wypadkiem, kontenerowiec obsługiwany przez Orient Overseas Container Line (OOCL), niebezpiecznie zbliżył się do doku, po czym zderzył się z suwnicą kontenerową."
Tajwan - Republika Chińska
Mam nadzieje, ze moje murzynskie dildo, było w innym kontenerze ....
Ja też. Tyle o nim opowiadałeś...
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Podejrzewam, że to co znajduje się pod tym dźwigiem dotrze szybciej do odbiorcy, niż mój polecony do Warszawy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów