Noga kierowcy została złamana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie road rage tylko klasyka popierdolenia przez kobietę hamulca i gazu
jeszcze go poklepała po kolanie w stylu "no wstawaj, przecież nic się nie stało" "no nie udawaj, lekko było"
Pewnie pojechała z nim do szpitala, popłakała nad nim, on jej wybaczył, zaiskrzyło między nimi, umówili się, wyruchali się, zrobił jej dziecko, musiała sprzedać Z4kę, on z uszczerbkiem na zdrowiu nie utrzymał się na stanowisku pracy z której został zwolniony, ona w domu z piątką dzieciaków, on bezrobotny chleje na umór i napierdala ją po powrocie do domu winiąc ja za połamanie nogi.
Nie to nie moja sytuacja z życia, ale kogoś napewno. Teraz już tej głupiej pizdy z agresora
Nie to nie moja sytuacja z życia, ale kogoś napewno. Teraz już tej głupiej pizdy z agresora
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów