Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny i naturalny odruch w takiej sytuacji to cofnięcie się a baba kurwa jak po złości na odwrót zrobi.
Normalny i naturalny odruch w takiej sytuacji to cofnięcie się a baba kurwa jak po złości na odwrót zrobi.
może obejrzała inne wypadki chińskich wind, których jest sporo i wiedziała, że lepiej stamtąd spierdalać zanim wyjebię tą windę w kosmos, albo 20 pięter pod ziemię.
Co ona kurwa myślała schylając się w dół? Wydawało jej się, że rośnie i dlatego podłoga się oddala?
Wręcz przeciwnie. Bardzo mądrze pomyślała, że skoro winda zaczyna odpierdalać takie rzeczy to lepiej z niej wysiąść póki się da, bo jak jebnie o piwnice to będzie krzyżyk.
Co ona kurwa myślała schylając się w dół? Wydawało jej się, że rośnie i dlatego podłoga się oddala?
terminy ją goniły klient już kilka razy dzwonił
To był babski odruch. I uwierz, baby mają co najmniej 100 takich swoich odruchów. Czego my faceci nigdy nie ogarniemy.
Chociażby gra w super mario i skakanie joystickiem razem z figurką w grze
Ja sie zastanawiam jaki pokurwieniec wpadł na pomys otwartych wind?
Chiński ! Przecież takich wind w chińskich sklepach po 5 zł jest co druga półka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów