📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Teraz tylko czekać na odpowiedz wojujących miłośników biednych piesków etc.
Taka kultura. Oni jedzą psy (które są specjalnie hodowane na ubój), a my jemy krowy (które również są hodowane na ubój).
Ale nie, zwierzątka cierpią! Mięso się bierze przecież z supermarketów, nie od biednych zwierzątek!
Taka kultura. Oni jedzą psy (które są specjalnie hodowane na ubój), a my jemy krowy (które również są hodowane na ubój).
Ale nie, zwierzątka cierpią! Mięso się bierze przecież z supermarketów, nie od biednych zwierzątek!
Tu nie chodzi o to, że te psy są hodowane na ubój, chodzi o to, w jaki sposób oni dokonują uśmiercania tych zwierząt. Są obdzierane żywcem ze skóry. Z napiętych mięśni skóra lepiej schodzi i szybciej.
Nie twierdzę, że w Polsce jest inaczej. Wystarczy sprawdzić stan choćby krów, które są wiezione do rzeźni. Jak ktoś będzie mieć okazję, niech sobie popatrzy na autostradzie czy na bramkach.
Nie twierdzę, że w Polsce jest inaczej. Wystarczy sprawdzić stan choćby krów, które są wiezione do rzeźni. Jak ktoś będzie mieć okazję, niech sobie popatrzy na autostradzie czy na bramkach.
A ja tam bym chętnie takiego psiaka opierdolił jak by mi jakiś kitajec który umie to ugotować przyrządził. W sumie to ciekawe kiedy w programie Masterchef dadzą im do gotowania mięso z psa. Albo chociaż ze szczura.
@up
są ale "tajne" restauracyjki.
Z resztą każdy chinol w polsce raz do roku psa opierdoli odświętnie, na pewno ich z chin nie sprowadzają Wiec jak ginie psina to albo spiedoliła i została złapana przez kitacja albo menel zajebał, żeby sprzedać za wino na bazarze.
są ale "tajne" restauracyjki.
Z resztą każdy chinol w polsce raz do roku psa opierdoli odświętnie, na pewno ich z chin nie sprowadzają Wiec jak ginie psina to albo spiedoliła i została złapana przez kitacja albo menel zajebał, żeby sprzedać za wino na bazarze.
Żeberka zawsze spoko
pamiętam jak sąsiad opierdolił mi kota... a nie był chińczykiem tylko grabażem
mnie to chuj obchodzi co jem za mięso... Ale jeśli zwierzę cierpi bo jakiś kutas którego ojciec ruchał w dupę przez dzieciństwo a w szkole był bity znęca się nad bezbronnym zwierzakiem zamiast go kurwa mać po prostu utłuc.... Gdybym wiedział że zwierze cierpiało to bym nie tknął tego mięsa. Już prędzej ludzkie bo człowiek to skurwysyn
To mnie rozpierdala najbardziej:
rozjebany ciapak - hahaha, zajebiście go pierdolnęło
martwy płód - wincyj kurwa wincyj !
jakieś kundle z chin - o nie, biedne pieski przecież tak bardzo cierpią !!1!.. Dajcie spokój ludzie, w chinach jedli psy, jedzą i jeść będą
rozjebany ciapak - hahaha, zajebiście go pierdolnęło
martwy płód - wincyj kurwa wincyj !
jakieś kundle z chin - o nie, biedne pieski przecież tak bardzo cierpią !!1!.. Dajcie spokój ludzie, w chinach jedli psy, jedzą i jeść będą
rockface123 napisał/a:
Gdybym wiedział że zwierze cierpiało to bym nie tknął tego mięsa.
Nie chcę cię straszyć, ale komfort zwierząt przeznaczonych na ubój jest niezbyt wysoko na liście priorytetów rzeźni.
Ej a powiedzcie mi czy u nas jest prawo chroniące np: psy ? W sensie że świnkę mogę ubić i zjeść, tak samo kurczaka czy krówkę, ale za psa będę miał już przejebane ?
Czekam na paragrafy od ekspertów i z góry dziękuję
Czekam na paragrafy od ekspertów i z góry dziękuję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów