Jest kilka ujęć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Jest kilka ujęć
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak co ale trzeba mieć jaka żeby tak zajebać. Małe skośne ale jednak jaja
Mało w ławke nie trafił. Mógłby wtedy wyryć "Tu był.., sorki, Tu zajebałem"
No po ostatnich wydarzeniach w chinach można spodziewać sie większej fali samobójstw.
Szanowni państwo, przed Wami Skoki Samobójkoki, trybuny szaleją. Ależ emocje, uwaga skoczył. TAAAAAAK, TAAAAAK. Brawo dla Pana Skokiego. Widzimy się po 2 stronie.
35 sekunda - krzyczała mu Pull up! Pull up! Nie pomogło
No ja pierdole, jak by moja baba cały czas tak mordą kłapała, to też bym skoczył.
Z takiej wysokości to rozjebał sie jak arbuz o beton.
Kochanka odeszła, stara się zesrała do łóżka i życie straciło sens.
6 kamer, różne ujęcia, a jak przychodzi finał to zjebane.
Kurwa odważnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów