📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na psa, który sie topi zwróciłaby szmata uwagę, bo psa mogłaby potem opierdolić. No ale jak dziecko nie jej i pożytku z niego żadnego to chuj kładzie
Koniec zawsze jest początkiem.... Teraz kolejna zapracowana chińska mama będzie miała szansę skorzystać z wolnego miejsca i w przedszkolu i kolektywnie wspierać chińska gospodarkę.
One nie widzą tego gdyż patrzą "z przymrużeniem oka" hahahahh
Straszne to ja pierdole skonał dzieciak w męczarniach
Straszne to ja pierdole skonał dzieciak w męczarniach
Wszystko jestem w stanie zobaczyc .. ale śmierdz dziecka nie jest dla mnie;
mam syna i taki widok boli
mam syna i taki widok boli
Te Chiny to naprawdę jest stan umysłu.
Efekt braku nastawiacza liściastego
profilaktycznie raz na kwartał liść
no chyba że potrzebuję więcej to dwa liście raz w msc.
profilaktycznie raz na kwartał liść
no chyba że potrzebuję więcej to dwa liście raz w msc.
Tragedia, powierzasz komuś dziecko i taka sytuacja.. Chyba, że to jej kaszojad, to ma na co zasłużyła.. Jak nie teraz to później by się to stało, w takiej, bądź innej sytuacji..
Ale kaszojada i tak szkoda..
Ale kaszojada i tak szkoda..
Pitupitu napisał/a:
Pierdolone suki nie widzą że się dzieciak topi.
No jebane skośnookie zdziry
chuj ci do tego kurwa. A ty mimo, ze widzisz co się w Polsce dzieje to też chuja robisz kurwo zakłamana.
DzidaZawodnik napisał/a:
chuj ci do tego kurwa. A ty mimo, ze widzisz co się w Polsce dzieje to też chuja robisz kurwo zakłamana.
Ale ty jesteś głupi. Weź idź stąd lepiej, bedzie raźniej bez ciebie.
Halman napisał/a:
opóźnionym umysłowo z problemami w czytaniu to na pewno...
Ile razy jeszcze zmienisz swój komentarz? Kto tu jest opóźniony...
Jednym słowem dramat.
Jebane kółka z "majtkami" powinny być zakazane ....nie pierwszy taki filmik widziałem.
ich tam tyle jest że może nawet rodzice nie zauważą że jedno dziecko z przedszkola nie wróciło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów