📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:20
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nie bierzcie zakładników bo wkroczy człowiek pająk.
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a później następuje sranie po ścianach.
Było kiedyś na sadolu podobne jedzonko, tylko kolo tam robił sobie hamburgera...
to wcale nie musi być chemiczny syf. barwniki mogą być naturalne a to, że się
galaretka robi od razu to zasługa alginianu. Kuchnia molekularna też z tego korzysta i jakoś nikt nie krzyczy że jest zua
galaretka robi od razu to zasługa alginianu. Kuchnia molekularna też z tego korzysta i jakoś nikt nie krzyczy że jest zua
To jest jedzenie d zabawy dla dzieci, dla tych jebanych mikro figurek itd...
Ma ktoś namiar na jakiś e-shop albo sklep w warszawie gdzie można takie jedzenie kupic??? XD to będzie materiał własny xD
Dokladnie to jest japonskie a nie chinskie.
Tyle chemi ze wole o tym nie myslec - taka sraka ze hoho
Tyle chemi ze wole o tym nie myslec - taka sraka ze hoho
W jednej porcji tego chlania jest więcej pierwiastków niż na tablicy Mendelejewa
@Gamge www.jlist.com ogólna strona z pierdołami z japonii.
a co do tego to na YT pisali że to nie jest do jedzenia
a co do tego to na YT pisali że to nie jest do jedzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów