Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli jest to forma zabawy dla dzieci to czemu nie. Do takiej akcji dzieci nawet nie trzeba zachęcać, wszyscy dobrze wiemy jak za dzieciaka nas interesowało to przy czym nasi rodzice majsterkowali. Na pewno dla dzieci jest to ciekawsza i bardziej wartościowa forma zainteresowania niż oglądanie faceta przebranego za babe i tańczącego na rurce.
Zgadzam się z Tobą w pełni. Super zajęcie dla dzieci.
Chyba jednak wolę chiński sposób.
Jeżeli jest to forma zabawy dla dzieci to czemu nie. Do takiej akcji dzieci nawet nie trzeba zachęcać, wszyscy dobrze wiemy jak za dzieciaka nas interesowało to przy czym nasi rodzice majsterkowali. Na pewno dla dzieci jest to ciekawsza i bardziej wartościowa forma zainteresowania niż oglądanie faceta przebranego za babe i tańczącego na rurce.
U nas to maDki by zaraz darły mordy, że: ubrudzi się, przewróci, nie dla każdego jest to zabawa a wykorzystywanie w budownictwie, sanepid wezwą bo nie wiadomo skąd pochodzi pasza i na koniec dzieciaki się poparzą... A któraś się przyczepi, że nie ma komu zmywać......
Nie wiem gdzie cię rodzice prowadzali ale u mnie w przedszkolu żaden facet na rurce nie tańczył.... Jesteś pewien że to było przedszkole? xD
A już tam faceta ... a już tam przebranego...za babe i tańczącego na rurce.
A już tam faceta ... a już tam przebranego...
I tak właśnie ci chłopcy zorientowali się , że najlepsza baba to własna graba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów