Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzie nie doceniają umiejętności jazdy na wstecznym.
Ale przecież on nie jechał na wstecznym
Wózkowy do odstrzału. W normalnych firmach u nas są wydzielone ścieżki dla pieszych z wymalowanymi pasami i nie ma takiego pętania się po placu.
Haha obaj debile, jak napisal przedmowca, na wozku jak umiesz jezdzic to i z palcem w dupie jedziesz do tylu. Wszakze taki wózek ma tylna os skretną. Dlatego z tak wysokim ladunkiem jezdzi sie do tylu. .XD
Właściwie to o to mi chodziło, tylko ja tłumaczyć nie umiem hehehe!
kretyn to i jeden i drugi, od kiedy to się w ten sposób towar przewozi, z zasłoniętym widokiem to sobie w lokomotywie można pozwolić na manewry i też są okienka i okna do obserwacji toru wychylając się z prawej lub z lewej, zależy jaki skręt ma tor. Ludzie nie doceniają umiejętności jazdy na wstecznym. Piwko za filmik.
dokladnie. Miałem okazje przewozić gabarytowe rzeczy widlakiem czy też koparką i zawsze po prostu jeździłem TYŁEM ot co wystarczy by wszystko widzieć
Który debil z uprawnieniami wiezie na widłach taki towar w ten sposób, ja pierdole...
każdy kto godnie pracuje nie przestrzega tych pierdołowatych zasad BHP (w chinach to pewno nawet o tym nie słyszeli), bo żadna firma nie mogła by funkcjonować.
każdy kto godnie pracuje nie przestrzega tych pierdołowatych zasad BHP (w chinach to pewno nawet o tym nie słyszeli), bo żadna firma nie mogła by funkcjonować.
Te pierdołowate zasady często chronią przed krzywda zarówno kogoś jak i operatora wózka. Chyba tylko w Polsce prywaciarze są tak nauczeni, że nie przestrzega się żadnych zasad bo robota idzie za wolno. Każdego dnia jeżdżę wózkiem widłowym i doskonale wiem co mówię...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów