📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Odkaża warzywka żółtek, pewnie to jakiś zwoleniki urynoterapii.
W tym wypadku strzał z partyzanta będzie uzasadniony.
shoe5maker napisał/a:
W tym wypadku strzał z partyzanta będzie uzasadniony.
Dokładnie to samo pomyślałem. Bójka byłaby krzywdząca dla reagującego w tym przypadku. Nie powinien to być w takim razie pojedynek tylko "kara administracyjna" wypłacona błyskawicznie w głupi chiński ryj, Tu masz rację- najlepiej z nienacka.
Widocznie ten Chińczyk też niecierpi Chińczyków
Widocznie ten Chińczyk też niecierpi Chińczyków
mygyry napisał/a:
U nich to będzie produkt premium
A żebyś wiedział, bo w jakimś regionie Chin "przysmakiem" są celowo psute jajka (leżą w cieple ponad kilkadziesiąt dni), które dodatkowo gotuje się w .. moczu młodych chłopców...
Oni wpierdolą wszystko, od surowych ośmiornic, robaków, mózgu małpy, uryny po szczury, chomiki i nietoperze. Co gorsza często bez obróbki cieplnej. Potem nie ma co się dziwić że jak powstanie jakiś nowy wirus to w którymś z krajów Azji..
A paradoksalnie z takim menu dożywają sędziwych lat. Może tu tkwi sekret?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów