📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po tej akcji scoring tak mu spadnie, że nawet gumy do żucia w kiosku mu nie sprzedadzą.
W Indiach to nawet studzienek szukać nie trzeba. Tam wszędzie srają.

grudzin7 napisał/a:
W Indiach to nawet studzienek szukać nie trzeba. Tam wszędzie srają.
Gdyby byly,i by wybuchlo ziemia by pękla na pół...
Teraz to żeś panie Halman doj🤬! Kanalizacja w Indiach! Haha, przecież oni srają prosto pod siebie

Tu Omprakash. Jeśli kiedykolwiek jeszcze będziecie się śmiać z nas Hindusów, to Was znajdę, przyjdę do Was i nasram Wam na wycieraczkę
pytanie czym oni srają.... wybuchnie wojna i z dupy bomby będą robić...
Chiński parlament zmienił ichniejszy kodeks karny, od 1 lutego za takie coś dostanie 15 lat kolonii karnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie