📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sothis napisał/a:
Co oni mają z tymi windami nie tak, że ciągle w szyby wpadają...
U nich chyba bym się bał jechac windą.
Z czego te drzwi kurwa z foli aluminiowej spożywczej ja pierdole
Solidne chinskie drzwi.
Winda z lewej jechała na górę, a chłopakom nie chciało się czekać, żeby zjechać na dół.
Suwaki w tych drzwiach szybowych z papieru chyba robią, nigdzie indziej na świecie nie ma prawa się to stać, chyba że w Indiach
Pralpunkt napisał/a:
Na aliexpress są w sprzedaży 10 sztuk za 4,50 + darmowa dostawa
Pewnie sami nie raz śmialiście się z napisu w naszych blokach "sprawdź czy za drzwiami jest kabina" i co? Na filmie nie było i chłopaki źle skończyli.
Teraz pewnie jest wam głupio.
Teraz pewnie jest wam głupio.
Drzwi są takie, żeby łatwo wejść do szybu gdy winda się zablokuje. Nie tylko w Chinach tak jest.
Pralpunkt napisał/a:
już wam odpowiadam, jako że montowałem takie rzeczy (tyle ze nie w Chinach ale teraz już wszystko wszędzie w pewnym % jest z chin)
drzwi są zawieszone na mechanizmie otwierającym za pomocą 2 śrub a na dole mają takie małe blaszki które wchodzą w próg dzięki czemu nie powinno się wpadać do szybu ale - to trzeba ustawić i dokręcić
w tym przypadku blaszki prowadzące były za wysoko i mocniejsze pchnięcie pozwoliło im na wyjście z prowadnicy i finalne otwarcie szybu
możliwe że to beznadziejny system ich montażu (ponieważ nie mogło ich tam nie być, w innym przypadku drzwi haczyły by każdorazowo o winde)
obstawiam że są przynitowane w złym miejscu, tak że przy mocniejszym pchnięciu bez problemu się odginają, w połączenu z cienką blaszką mamy taki efekt
no ale jest taniej i szybciej - jako że sadol bawi i uczy powszechnie wiadomo że BHP itp. tam w zasadzie nie istnieją a na ich miejsce jest kilku innych
Pralpunkt napisał/a:
Z niemalowanego amelinium
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów