Leją młodego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Leją młodego.
Tego co nim rzucił wjebalbym do kwasu
j*bane sku*wysyny w grupie... Oby młody się zemścił w przyszłości heh
za młodego różne akcje się odpierdalało.. ale nikt nikim o beton nie rzucał z premedytacją.. kiedyś podobna akcje widziałem, chłopak zmarł 2h później.
ftwwtf napisał/a:
za młodego różne akcje się odpierdalało.. ale nikt nikim o beton nie rzucał z premedytacją.. kiedyś podobna akcje widziałem, chłopak zmarł 2h później.
Dobre nikt nikim nie rzucał o beton a w następnym zdaniu kiedyś widziałem ozdobna akcje heh co Ty cpiesz... mama wie ?
Kurwie żeby się zemścił
Ale bym im wpierdolił. Nie znoszę kurew które biją słabszych
bo zawsze musze przed nimi spierdalać
bo zawsze musze przed nimi spierdalać
Zawsze i wszędzie były i są cioty mocne w grupie i do słabszych, niestety.
A to pizdy. Nie dość że jednego to jeszcze tyle młodszego. Tru na tych śmieci
aligator napisał/a:
Dobre nikt nikim nie rzucał o beton a w następnym zdaniu kiedyś widziałem ozdobna akcje heh co Ty cpiesz... mama wie ?
Przecież uderzył łbem o beton ty jebana amebo, miałem kolegę który się bił z jakimś patusem, niefortunnie upadł na krawężnik i zapadł w śpiączkę, po dwóch latach zmarł.
Pewnie mądrował to dostał za swoje.
Widać ze pizda z niego jest bo mógł uciekać a stał jak kołek.
Takiego mi nie zal nic a nic.
Widać ze pizda z niego jest bo mógł uciekać a stał jak kołek.
Takiego mi nie zal nic a nic.
Xson33333 napisał/a:
Przecież uderzył łbem o beton ty jebana amebo, miałem kolegę który się bił z jakimś patusem, niefortunnie upadł na krawężnik i zapadł w śpiączkę, po dwóch latach zmarł.
Patusy nie biją się bez sprzętu ,skacza po glowie jak murzyny wiec zmarl by nie od uderenia w kraweznik i co to ma do komentarza który skomentowałem... pozdrawiam amebo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów