📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cipsko przewiane przeziębi się jeszcze !
Powinni jeszcze dojebać za obnażanie się w miejscu publicznym...
Huj, nie żyją. Zgubiły Azjatę.
Przecież to nie gacie. ;> Inna rzecz, że film przygotował jakiś debil - jeszcze brakowało siedmiu animowanych strzałek, by widz przez przypadek nie patrzył na coś innego...
A ten samochodziarz to ślepy? Ona jednak jak widać nie wtargnęła mu przed samochód..
Skoczek48 napisał/a:
A ten samochodziarz to ślepy? Ona jednak jak widać nie wtargnęła mu przed samochód..
On też był na fejsie.
Pawehan napisał/a:
On też był na fejsie.
plot twist: rozmawiali ze sobą:
- kochanie, jedziesz już?
- tak, już prawie jestem wyjdź do ulicy.
- wyszłam już, jestem na przej....
No co? Kierowca też pisał SMS
A było kurwa rurki założyć, pasowałyby do niedojebania mózgowego...
Dobrze że to żółte kółko jest na początku.
Wkurwia mnie to, że w PL to wina kierowcy i chuj. Jakby nie było wymogu uważania przy przechodzeniu itp itd.
Do tych, którym żyłka w dupie pęknie zaraz: W chuju mam, że kierowca ma ustąpić. Jak się baba wjebie pod koła samochodu to też pierdolenie o braku zachowania szczególnej ostrożności ze strony kierowcy. Tfu.
Do tych, którym żyłka w dupie pęknie zaraz: W chuju mam, że kierowca ma ustąpić. Jak się baba wjebie pod koła samochodu to też pierdolenie o braku zachowania szczególnej ostrożności ze strony kierowcy. Tfu.
nano50 napisał/a:
Wkurwia mnie to, że w PL to wina kierowcy i chuj. Jakby nie było wymogu uważania przy przechodzeniu itp itd.
Choć na początku wydawało mi się, że komentarz napisał wkurwiony Hajto, to popieram przedmówcę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów