18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Chiny i złamanie karku
FoxEngine • 2020-04-23, 20:16

How would you like to live in Communist China, where they BREAK YOUR NECK, because they think you have the CoronaVirus, & DEMAND compliance! Watch the Policeman who comes in front of the camera. He did it.
Jak za mocne to na hard. A jak było to Łapcie replay
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Grzeszkowy 2020-04-24, 0:33 22
Czy ktoś mi może wskazać w której sekundzie ktokolwiek wykonał jakąkolwiek czyność by złamać jej kark? Bo ja K tego nie widzę, a już 5 raz oglądam.
Zgłoś
polakwrocek 2020-04-24, 0:42
banerr napisał/a:

Fejk. Jakby miała złamany kark to zwieracze by puściły.

-.- Po sraniu nie ma co wypłynąć
Zgłoś
s................l 2020-04-24, 0:45 5
Aya napisał/a:

Jak jesteś bydłem, które drze mordę i się rzuca "bo ja znam swoje prawa, oglondałem W11!!!", to co cię mają nie szarpać? Albo morda w kubeł i robisz, co każą, albo licz się z konsekwencjami - tego brakowało, żeby policja jeszcze każdego jebanego patolaka na kolanach prosiła, żeby wykonywał polecenia. Mylisz anarchię z wolnością, tłumoki, a o obowiązkach obywatela masz więcej, niż mylne pojęcie. Ty to z tych, co to udają cwaniaczka, a potem płaczą mamie, jak mu zły policjant rączkę ścisnął, nie? Z policją miałam do czynienia i ja i znajomi - i jakoś tak się śmiesznie składa, że na ich działania narzeka zazwyczaj bezzębna patola, z dziada pradziada alkoholicy, z pokolenia na pokolenie utrzymynkowie MOPSów, a nie normalni ludzie. Pińcet plus odebrane na piwerko, "wolnościowcu"?

Patola patolą, ale policja w PL stwarza pozór, że pomaga, w rzeczywistości egzekwuje zjebane, napisane na kolanie prawo. Z czym do ludzi, to nie USA, dopiero co z komuny ta formacja wyszła i jak widać do niej wraca pod naszymi super rządami i przyklaskiwaniu lemingów. Prawa ma przestrzegać również policja, tak samo jak obywatel ma prawo znać swoje prawa. Trudno zrozumieć, co? Zbyt skomplikowane dla plebsu... Nie mówiąc o ich "profesjonalnym" przeszkoleniu i braniu do policji półgłówków. No ale spoko, plebsem się pomiata, więc się podporządkowuj, nawet jak każą jeść gówno.
Zgłoś
LaChupacabra 2020-04-24, 0:46 1
Co najwyżej kostkę skręciła przy wyciąganiu z auta z zemdlała. Nie łykajcie każdej propagandy zamieszczonej w necie. Gdyby człowiekowi tak łatwo szło kark skręcić to po jijitsu/judo/zapasach co drugi trening byłby zakończony czyimś kalectwem.
Zgłoś
Tristan88 2020-04-24, 0:47 19
Niemożliwe jest skręcenie karku gołymi rękami, to nie filmy. Prędzej straciła przytomność.

Według lekarzy aby złamać przeciętnemu człowiekowi kark, należy przyłożyć siłę potrzebną do przesunięcia 453 kilogramowego ciężaru . Przy użyciu takiej siły kręgi szyjne mogą, lecz nie muszą ulec zniszczeniu i rozerwą rdzeń kręgowy.

9 lat temu miałem wypadek w górach, spadłem z wysokości ok 800m. Złamałem sobie obie ręce, nogę kilka żeber, kręgosłup szyjny i naderwałem rdzeń kręgowy.
Z 7 kręgów szyjnych złamałem 5, z czego 4 ze skręceniem i przemieszczeniem. Pół roku śpiączki farmakologicznej i 6 lat rehabilitacji, 7 płytek w kręgosłupie i 4 druty do stabilizacji kręgów szyjnych i mnóstwo cierpienia. Mogę swobodnie chodzić i wykonywać prawie wszystkie czynności.
Przez cały okres rehabilitacji non stop szukałem informacji, czytałem opracowania i książki ortopedyczne, konsultowałem się z różnymi lekarzami, uczyłem się o kręgosłupie oraz jego właściwościach.
Zgłoś
kabaszma 2020-04-24, 1:02
Wciąż do policjantów się nie fika, bo nawet jak nie jesteś patusem jak stachowiak to możesz skończyć tak jak on.
Psy z patrolu na "interwencji" > niż ty, ale po fakcie ty + adwokat > niż cała komenda bo żywego łatwiej się reprezentuje.
Zgłoś
ritu4l 2020-04-24, 1:32 1
Tristan88 napisał/a:

Niemożliwe jest skręcenie karku gołymi rękami, to nie filmy. Prędzej straciła przytomność.
Według lekarzy aby złamać przeciętnemu człowiekowi kark, należy przyłożyć siłę potrzebną do przesunięcia 453 kilogramowego ciężaru . Przy użyciu takiej siły kręgi szyjne mogą, lecz nie muszą ulec zniszczeniu i rozerwą rdzeń kręgowy.
9 lat temu (blebleble...)

Ale pierdolisz bzdury jak mało który. Przy użyciu takiej siły mógłbyś urwać komuś głowę, a tu jest mowa o skręceniu karku.
Zgłoś
Fill 255 2020-04-24, 2:00 2
Aby "skręcić kark" potocznie mówiąc wystarczy, że ktoś spojrzy maksymalnie w górę wraz z odchyleniem głowy w tę samą stronę (albo sami go do tego zmusicie siłą) i spowodujecie maksymalny, na siłę skręt główki w prawo lub w lewo. Czysta anatomia, nikt po takim czymś raczej już się nie ruszy.

Jako ciekawostkę: nawet jeśli masz zerwane więzadło poprzeczne, które chroni nas przed zębem kręgu obrotowego to będziecie żyć tak długo dopóki nie spojrzycie w górę, wtedy ząb C2 wbija wam się w rdzeń kręgowy i po chłopie.
Zgłoś
alucard321 2020-04-24, 4:07
To się nazywa choroba współistniejąca.
Zgłoś
Kuros100 2020-04-24, 5:37 3
W którym momencie następuje złamanie karku? Bo chyba coś przeoczyłem.
Zgłoś
DoubleBorger 2020-04-24, 5:56
Niech mi to jakiś Gmoch rozrysuje, bo nie widzę dokładnie który to zrobił, obstawiałbym tego najbliżej koła LT
Zgłoś
V8ROG 2020-04-24, 6:14 5
Karmazon napisał/a:

Ale pierdolisz bzdury jak mało który. Przy użyciu takiej siły mógłbyś urwać komuś głowę, a tu jest mowa o skręceniu karku.

Urwać głowę,. Chłopcze drogi nawet nie wiesz jakiej siły trzeba mieć żeby urwać łeb od reszty ciała. Dobry jesteś mózg, oj dobry mózg....
Zgłoś
silwerbalk 2020-04-24, 6:26
Umarła z przyczyn naturalnych.... W końcu skręcony kark naturalnie kończy się śmiercią.... sprawa zamknięta dziękuje
Zgłoś
m................c 2020-04-24, 8:42 1
Ciekawe jak jej stopki pachną w tych bucikach. Cipka do wylizania puki ciepła
Zgłoś
TorkilKoval 2020-04-24, 8:44
Aya napisał/a:

Jak jesteś bydłem, które drze mordę i się rzuca "bo ja znam swoje prawa, oglondałem W11!!!", to co cię mają nie szarpać? Albo morda w kubeł i robisz, co każą, albo licz się z konsekwencjami - tego brakowało, żeby policja jeszcze każdego jebanego patolaka na kolanach prosiła, żeby wykonywał polecenia. Mylisz anarchię z wolnością, tłumoki, a o obowiązkach obywatela masz więcej, niż mylne pojęcie. Ty to z tych, co to udają cwaniaczka, a potem płaczą mamie, jak mu zły policjant rączkę ścisnął, nie? Z policją miałam do czynienia i ja i znajomi - i jakoś tak się śmiesznie składa, że na ich działania narzeka zazwyczaj bezzębna patola, z dziada pradziada alkoholicy, z pokolenia na pokolenie utrzymynkowie MOPSów, a nie normalni ludzie. Pińcet plus odebrane na piwerko, "wolnościowcu"?

No, ok, ale bez przesady. Zabijanie od razu każdego, kto nie wykonuje polecenia funkcjonariusza??? Przepis na sukces państwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem