Aya napisał/a:
Jak jesteś bydłem, które drze mordę i się rzuca "bo ja znam swoje prawa, oglondałem W11!!!", to co cię mają nie szarpać? Albo morda w kubeł i robisz, co każą, albo licz się z konsekwencjami - tego brakowało, żeby policja jeszcze każdego jebanego patolaka na kolanach prosiła, żeby wykonywał polecenia. Mylisz anarchię z wolnością, tłumoki, a o obowiązkach obywatela masz więcej, niż mylne pojęcie. Ty to z tych, co to udają cwaniaczka, a potem płaczą mamie, jak mu zły policjant rączkę ścisnął, nie? Z policją miałam do czynienia i ja i znajomi - i jakoś tak się śmiesznie składa, że na ich działania narzeka zazwyczaj bezzębna patola, z dziada pradziada alkoholicy, z pokolenia na pokolenie utrzymynkowie MOPSów, a nie normalni ludzie. Pińcet plus odebrane na piwerko, "wolnościowcu"?
Brawo! Jestem tego samego zdania. Jak widzę te filmiki patoli, którzy "udowadniają" że policja jest zła to aż mi się przykro robi. Gdyby te ameby zastosowały się do poleceń policjanta to kontrola przeszłaby szybko i sprawnie... Ale nie, patrzcie wszyscy jaki jestem mądry, oczytany i uciemiężony.