Młody mężczyzna podczas transakcji włożył smartfon do ust, po czym on eksplodował w ekspresowym tempie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Upewniał się czy to przypadkiem nie jakiś sprowadzany badziew z poza kraju. A tu się okazuje że rodzima produkcja.
wszyscy korzystający z aliexpress otrzymali wskazówki do testowania nabytych produktów. Można też poprosić dziadka o przysługę
sprawdzał czy prawdziwe, dziki wschód kurwa
HAL9000/2 napisał/a:
wszyscy korzystający z aliexpress otrzymali wskazówki do testowania nabytych produktów. Można też poprosić dziadka o przysługę
Ha! Zdziwiłbyś się! Restrykcje są bardzo surowe jeśli chodzi o import telefonów z Chin. 2 razy mi celnicy zatrzymali i cofnęli telefony z powrotem do Chin bo brakowało certyfikatów bezpieczeństwa.
Niespełniony samobójca, nie wytrzymał presji i wyciągnął telefon z ryja.
Stare chińskie powiedzenie do prostytutki mówi... "Jak ugryziesz to ci wyjebie."
Co tu się dziwić, dzisiejsze baterie, to mikroreaktorki. Za kilkadziesiąt lat będzie bardziej hardkorowo.
GlassEdi napisał/a:
Ta kobiecina jakaś taka smutna się zrobiła
Bo sama składała tego iphone'a za miskę ryżu i cała jej ciężka praca jak krew w piach.
Sprawdził w instrukcji, że nie ma ostrzeżenia "nie gryźć".Więc wymyślił sposób na odszkodowanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów