📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Darude 'Sand Storm" zawsze piwko.
Na pewno znajdzie się sporo osób, które uznają, że chłopak jest bardzo wyluzowany i wie co to dobra zabawa. W końcu ich tata im pół dzieciństwa też tańczył, całował mamę Grażynkę i się uśmiechał, więc to musi być dobra zabawa.
Nie wiem co on brał ale ja też to chcę
Przecież to było kurwa , było , było , było
gaijin napisał/a:
Na pewno znajdzie się sporo osób, które uznają, że chłopak jest bardzo wyluzowany i wie co to dobra zabawa. W końcu ich tata im pół dzieciństwa też tańczył, całował mamę Grażynkę i się uśmiechał, więc to musi być dobra zabawa.
Przykro mi kolego mam nadzieje że z Tobą wszystko ok
ATOMOWYANDRZEJ napisał/a:
Przecież to było kurwa , było , było , było
To jak to kurwa przecież było było było to daj kurwa linka linka linka
Cytat:
4.9. Użytkownik, który odkrył dubla powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika.
Ładne zachowanie Chińczyka, podniósł i przesunoł imprezowicza. W rosji dostałby takiego strzała w pysk, że z kadru by wyleciał
super nutka piwko
jak by mnie coś takiego spotkało to by mi poprawiło humor na resztę dnia na pewno, zatem piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów