📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Taka masówka wygląda może i spektakularnie, ja jednak wolę pojedyncze samobójstwa.
Kriski napisał/a:
Taka masówka wygląda może i spektakularnie, ja jednak wolę pojedyncze samobójstwa.
Skoro lubisz może nagrasz kiedyś swoje? Ja np nie lubię i współczuję tym ludziom. Nie chciałbym być w ich skórze.
SlimShady napisał/a:
Skoro lubisz może nagrasz kiedyś swoje? Ja np nie lubię i współczuję tym ludziom. Nie chciałbym być w ich skórze.
Zauważ że tam nie ma okien. Wyglada jak wyburzanie budynku.
już niedługo w Polsce, naszej patodeweloperce niewiele brakuje. domki z karntongipsu
baronturbina napisał/a:
Wyglada jak wyburzanie budynku.
dokładnie; wyburzanie na raty bez wysadzania. Po co to tutaj? nie wiem...
Za dużo piachu, bo cement ukradli,,
tak wyglądało budownictwo w PRL,
sam palcem spoiny wydłubywałem
tak wyglądało budownictwo w PRL,
sam palcem spoiny wydłubywałem
Halman napisał/a:
dokładnie; wyburzanie na raty bez wysadzania. Po co to tutaj? nie wiem...
Tylko nie daj znowu czemuś tak biednemu piwa, przez pomyłkę ;-p
Do tej pory widziałem tylko jak ludzie chcący się zabić skaczą z budynku, tutaj kawałek budynku miał dość i postanowił zrobić to samo
baronturbina napisał/a:
Zauważ że tam nie ma okien. Wyglada jak wyburzanie budynku.
Niekoniecznie, może zawalił się nowo budowany budynek w którym JESZCZE nie wstawiono okien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów