📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jakim cudem? Tego jeszcze na YT nie ma
Ale masz refleks
Ale masz refleks
Ktoś tu widzę 24/7 na fejsie i kampi, żeby Hoffman film wrzucił. Wyścig po piwa rozpoczęty.
Cholera jasna. Już chyba kończy uploadować na YT.
Ale i tak mogliście się pocieszyć promosem
Ale i tak mogliście się pocieszyć promosem
AdBuster ? piwo bez oglądania .
tesco wymiatają
Mogłeś wrzucić to na yt przed nim
A więc Adbaster się pyta co o tym sądzę... To, że liczy się marka, a nie smak.
A więc Adbaster się pyta co o tym sądzę... To, że liczy się marka, a nie smak.
Błąd logiczny- jeżeli chipsy smakują jak krewetki tygrysie, a większość Polaków nie wie jak smakują krewetki tygrysie, bo ich nie jadło, to nowy smak chipsów też nie zostanie rozpoznany.
bez problemu bym rozpoznał markę, bo tych biedronkowych i tescowych gówien się nie da jeść
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Tak właśnie działa siła reklamy. Bombardują ciemne społeczeństwo na każdym kroku "nasze najlepsze" i potem ludzie tak myślą. Jak to wygląda w praktyce? Ano to, że firma produkująca te "markowe" chipsy produkuje także te biedronkowe, czy made in Tesco. To samo tylko w innym opakowaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów