📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
garota napisał/a:
co ma kurwa piernik do wiatraka? Ogarnij się.
Na lampedusie kilka tysięcy takich mordeczek oczekuje na transport w głąb naszego lądu. Takie sceny powinny pojawiać się w każdym europejskim kraju, tylko oprawcy powinni być tubylcami o białej karnacji.
Ty jednak jesteś debilem....
Będę tłumaczył, uwazaj bo to dla Ciebie będzie wyboista droga...
Światem rządzi statystyka. W każdym kraju, wśród każdej nacji masz odsetek bydła i ludzi normalnych. Im cięższe warunki życia i niższy poziom edukacji tym więcej motłochu i patologii.
Spotykałem czarnych lepszych niż większość naszych rodaków, spotykalem normalnych ruskich i ukraińców. Co za różnica czy normalny człowiek urodził sie tu,tam czy ma czarny kolor skory?
To zero różnicy. Różnicą jest ilu normalnych jest wśród czarnych, ilu wśród ruskich a ilu wśród Polakow, Angoli czy innych Szwabów.
Jestem rasistą wedlug obecnych standardów. Ale takie wanna be racist jak Ty mnie mierzi bo niczym nie roznizsz sie modus operandi od negra. Weź sie ogarnij i nie rob Polakom wstydu.
Warunki środowiskowe mają ogromne znaczenie.
Trudno być uczciwym wśród skurwieli. Dlatego w Polsce jeszcze fługo nie będzie normalnie...
Trudno być uczciwym wśród skurwieli. Dlatego w Polsce jeszcze fługo nie będzie normalnie...
To wszystko przez tych, którzy ten chleb wysyłali do Afryki
onucek napisał/a:
żal mi tych murzynów
Jak to mówią na tym portalu - człowiek człowiekowi wilkiem, a bambo bambo bambo.
Jedni co pracowali uczciwie zostali odjebani...
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
marianer7 napisał/a:
chodziło mi o tych bandytów co zamordowali normalnie pracujacych ludzi dla paru groszy , a konkretnie o tzw Mase polskiego mafioze ktory wiemy co robił
Za pisanie na temat możesz mieć Masę, ale problemów...
Gdy w małpiej społeczności próbujesz wspiąć się na wyższą gałąź to inne czarnuchy z zawiści sprowadzą cię na ziemię albo jak w przypadku tych biznesmenów - do ziemi
A co? To kolejny namaszczony przez TVN idol widzów jak burdelmama Kaźmierska?
Chuj z tą masą gówna...
smc napisał/a:
Za pisanie na temat możesz mieć Masę, ale problemów...
A co? To kolejny namaszczony przez TVN idol widzów jak burdelmama Kaźmierska?
Chuj z tą masą gówna...
takisobie2 napisał/a:
Jednemu udało się przezyć...czyzby ten w środku?
Tak. W zalinkowanym artykule jest link do kolejnego i tam napisali ze środkowy przeżył.
Murzyn murzynowi murzynem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów