📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gniotsa nie łamiotsa!
Tak naprawdę to w Rosji jest smaczniejszy chleb niż nasz, marketowy.
Sprawdzałem organoleptycznie w marcu tego roku.
Tak naprawdę to w Rosji jest smaczniejszy chleb niż nasz, marketowy.
Sprawdzałem organoleptycznie w marcu tego roku.
Nikt tego jeszcze nie napisał..."To nie chleb, to halucynacja z niedożywienia, to nie kuchnia - to gułag"
Ja-nusz napisał/a:
Nikt tego jeszcze nie napisał..."To nie chleb, to halucynacja z niedożywienia, to nie kuchnia - to gułag"
Spakowałeś się już na poniedziałek?
sadystycznie bolesny napisał/a:
@upup
Kto kurwa kupuje chleb w marketach?
Ja. Ja kupuje chleb w Tesco/Eco. Co jest kurwa w tym dziwnego?
Radysh, tak na prawdę, to chleb z marketu, nie jest chlebem. Wiem co mówię , sam kupuję chleb u mnie na osiedlu z piekarni, mam jakieś 200m spacerkiem z moimi psami (im to też jest na rękę , bo potrzebują rozładować nagromadzoną energię, a rasy bojowe mają jej w chuj, wiem co mówię , zawsze świeży, dobrze wypieczony, jeszcze ciepły, kosztuje 2.75, ale płacę 2.75 za CHLEb, a nie za tą tablicę mendelejewa z supermarketu. Sory, ale takie są fakty...
Ruscy zamiast chleba mają gąbkę. My w supermarketach mamy pumeks zamiast chleba.
Jestem piekarzem i powiem wam że według standardów dobrze wypieczony chleb ( nieprzypalony, niewysuszony lub niedopieczony) zawsze powinien wracać do pierwotnej postaci nawet po dużym nacisku. To tylko wiedza książkowa ale zawsze ;]
To jest wynik wprowadzenia nowych przepisów ISO dot. elastyczności pieczywa, przez co transport jest o 2/3 tańszy. Jak nie wiadomo o co chodzi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów