domyslam sie ze jestes glupi i nie udajesz. bo gowno wiesz o realiach, tam nie ma ochrony.... a nikt z pracownikow szpitala nie moze uzyc sily, baaaa nawet policjant ktory pelni sluzbe ratownika medycznego nie moze podjac dzialan.
wiec wypierdalaj poprawiac oceny a koniecc roku !!!
matole na telefon stary cie robił
Jego stary wysłał w liście (niepoleconym) na błędny adres....
Nie ciesz się kurwa, Twój tak nie potrafił i wyszedłeś Ty...
A ochrona zapewne z grupą inwalidzką, o ile w ogóle jakaś była.
Ps. j***ć wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
A ochrona to w ogóle może interweniować? Kiedyś coś słyszałem od jednego ochroniarza (ale mogłem coś przekręcić), że mogą interweniować tylko jak biją kogoś z personelu, ale jak dewastują lokal to już nie.
w sumie...
moja dziewczyna pare lat temu z pracy trafiła z pracy na SOR w warszawie z wielkim bólem kręgosłupa. Przyjęta o godzinie 14 i do północy żadnych badań jej nie zrobili. siedziała na korytarzu w "kolejce" której nie było.
Nie wiem jakim cudem mi nie puściły nerwy, może mam stalowe, ale gdybym nie miał to bym dojebał to samo co ten gościu
Dopiero po kłótni i groźbami że uruchomię telefon w tej sprawie i będą mieli problemy jak kurwa ręką odjął zadziałało
Ale japierdole tyle czasu z bólem czekała i nie mogła nawet chodzić
Pojebana polska służba zdrowia
Później dziwota że Polacy nie ufają służbom
Dokładnie, kto nie był na SORze, nie czekał tam chuj wie dlaczego 8h albo 10h to niech nie pierdoli. Siedzisz w tłumie, i wszyscy czekaj, nic się nie dzieje. Byłem kilka razy sam czy z dzieckiem w kilku szpitalach w Wawie i kurwa zawsze to samo. Krew zalewa na to, co tam się dzieje. Puszczają nerwy, ten kraj jest na maksa zjebany. W ogóle mnie nie dziwi, że typowi odjebało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów