"Pacjent z Wielkopolski, który zgłosił się do nas uskarżając się na ból kręgosłupa szyjnego w pewnym momencie zaczął demolować SOR. Zanim został obezwładniony zniszczył drzwi, rozbił przesłony oddzielające personel od pacjentów, cały sprzęt komputerowy wraz z serwerem oraz lampę zabiegową. Mężczyzna zadawał też ciosy personelowi" – powiedział PAP dyrektor Szpitala w Michowie Mirosław Dróżdż.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie znamy kontekstu co sprowokowało gościa ale...
w sumie to rozumiem typa; "służba zdrowia na telefon"... to tak jak by ci sie zjebał samochód a mechanik przez telefon by ci powiedział jakie narzedzia sobie masz kupić oraz części oraz jak wymienić i zainkasował kasę za "usługę"
w sumie to rozumiem typa; "służba zdrowia na telefon"... to tak jak by ci sie zjebał samochód a mechanik przez telefon by ci powiedział jakie narzedzia sobie masz kupić oraz części oraz jak wymienić i zainkasował kasę za "usługę"
Ha ha! To mój sąsiad! Dowiwdział się, że mu listonosz bobasa zrobił
I kurwa plecy przestały boleć. 2-3 gości i leżałby na glebie. Społeczeństwo smartfonowców. Zero reakcji, tylko telefon w łapie.
A ochrona zapewne z grupą inwalidzką, o ile w ogóle jakaś była.
Ps. Jebać wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
Ps. Jebać wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
dogip napisał/a:
I kurwa plecy przestały boleć. 2-3 gości i leżałby na glebie. Społeczeństwo smartfonowców. Zero reakcji, tylko telefon w łapie.
internetowy bohater
traf napisał/a:
internetowy bohater
Za stary jestem. Swoje przeszedłem i wiem jak żyło się w epoce bez techniki i jak się reaguje przy takich palantach w rurkach. Z resztą jeżeli podałeś prawdziwe dane w profilu to też powinieneś znać trochę życia.
ja pierdole stai 3 facetów i zamiast po łbie go jebnąć to kamerują pizdeusze
Bo tam nie ma żadnych facetów.
dogip napisał/a:
Za stary jestem. Swoje przeszedłem i wiem jak żyło się w epoce bez techniki i jak się reaguje przy takich palantach w rurkach. Z resztą jeżeli podałeś prawdziwe dane w profilu to też powinieneś znać trochę życia.
juz dawno się nauczyłem żeby dbać tylko o siebie,reszta to czysta statystyka
Kurwa jeden typ by go uglaskal pewnie, a tu chuj kamerujem wystawim dla policaj, czekajcie kurwa dalej ,sami gadali ze im caly sor unieruchomi. Wiec typ moze zajebac kilku a te dalej nagrywac beda a te z soru zdychajcie bo my ochrony nie mamy chyba ze to ciecie te wlasnie nagrywaly
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów