18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Elver 2011-12-05, 0:25 8
Klasyka. To były smutne czasy i taka prawdziwa rozrywka w postaci kabaretu była na prawdę świetną odskocznią od szarej codzienności PRL-u... Piwo poszło!
Zgłoś
HondaH22 2011-12-05, 1:23 1
Publika niezbyt kumata bo śmieje się w środku dowcipu, w momentach w których nie ma nic śmiesznego Karol Strasburger byłby zachwycony z takiej publiczności
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2011-12-05, 11:27 2
Tak Świątecznie
Zgłoś
Noktowizor 2011-12-05, 19:38 2
ah tak dzisiaj to chuj nie kabarety tylko strasburger weteran trzyma jeszcze poziom ;/
Zgłoś
thewhitestar 2011-12-05, 20:00 2
Elver napisał/a:

Klasyka. To były smutne czasy i taka prawdziwa rozrywka w postaci kabaretu była na prawdę świetną odskocznią od szarej codzienności PRL-u... Piwo poszło!

Tyś był, tyś kurwa widzioł PRL... "wiek: 20"...
Zgłoś
sowiak92 2011-12-05, 21:19
Nie wiem czemu ale kabarety mnie nie smiesza. Tak po prostu. Sory ;(
Zgłoś
Vasqezzzz 2011-12-05, 23:02 1
@HondaH22

Pierdolisz smuty, oj pierdolisz...

A co do Tey?Nie moje czasy ,ale to jest kabaret.Piwo!

Perversity - "The human thirst for self torture."
Zgłoś
Takeda 2011-12-05, 23:10 1
@thewitestar: jak ktoś się interesuje historią swojego kraju, to wiek nie gra roli. To tak jakbyś zarzucał specom od starożytnego Egiptu że się nie znają, bo nie mają kilku tysięcy lat w osobistym kalendarzu.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
S................n 2011-12-06, 9:16
Takeda, ma rację historia jest przekazywana dalszym pokoleniom właśnie po to żebyśmy coś na ten temat wiedzieli i m.in. mogli zrozumieć tego typu kabarety jak TEY. Nie mówię o tym który tu jest ale inne ich skecze po prostu trzeba zrozumieć a bez jakiejkolwiek znajomości historii o czasach komunistycznych to się nie uda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów