📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Klasyka. To były smutne czasy i taka prawdziwa rozrywka w postaci kabaretu była na prawdę świetną odskocznią od szarej codzienności PRL-u... Piwo poszło!
Publika niezbyt kumata bo śmieje się w środku dowcipu, w momentach w których nie ma nic śmiesznego Karol Strasburger byłby zachwycony z takiej publiczności
Tak Świątecznie
ah tak dzisiaj to chuj nie kabarety tylko strasburger weteran trzyma jeszcze poziom ;/
Elver napisał/a:
Klasyka. To były smutne czasy i taka prawdziwa rozrywka w postaci kabaretu była na prawdę świetną odskocznią od szarej codzienności PRL-u... Piwo poszło!
Tyś był, tyś kurwa widzioł PRL... "wiek: 20"...
Nie wiem czemu ale kabarety mnie nie smiesza. Tak po prostu. Sory ;(
@HondaH22
Pierdolisz smuty, oj pierdolisz...
A co do Tey?Nie moje czasy ,ale to jest kabaret.Piwo!
Pierdolisz smuty, oj pierdolisz...
A co do Tey?Nie moje czasy ,ale to jest kabaret.Piwo!
@thewitestar: jak ktoś się interesuje historią swojego kraju, to wiek nie gra roli. To tak jakbyś zarzucał specom od starożytnego Egiptu że się nie znają, bo nie mają kilku tysięcy lat w osobistym kalendarzu.
Takeda, ma rację historia jest przekazywana dalszym pokoleniom właśnie po to żebyśmy coś na ten temat wiedzieli i m.in. mogli zrozumieć tego typu kabarety jak TEY. Nie mówię o tym który tu jest ale inne ich skecze po prostu trzeba zrozumieć a bez jakiejkolwiek znajomości historii o czasach komunistycznych to się nie uda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów