📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma co się martwić, Velture mu pożyczy sztuczną nóżkę aż dorobi się własnej ;P
Naprawi się wystarczy trochę śrubek i blaszki . Możliwe że trzeba zapodać jeszcze sztuczną kość w miejscu ubytku.
jestem expertem,
jestem expertem,
Rozumiem na betonie, ale żeby odj🤬 sobie coś takiego na piasku to na prawdę trzeba mieć talent
sport to zdrowie
right is right
left is not right

podpis użytkownika
Miedzymordzieright is right
left is not right
Spoko trik - to po pierwsze. Zajebiste slowmo - to drugie:) Pierwszorzędny materiał ba finisz roku

Jeśli się wchodzi na 9gag, to potem wychodzi, że połowa obecnej zawartości sadistica to kopiuj wklej. Tak się ogląda, a tutaj jeszcze opis itd, żenua
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie