Biedny sponiewierany człowiek próbował sobie poradzić na swój sposób, chłopak ukrócił mu cierpienia. Trochę szkoda ale też jest ciekawie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
widocznie menel nie wiedział że na każdym osiedlu są dziury w płotach żeby było bliżej do monopolowego
Na bank w pierwszwej chwili pomyślał, że chłopak umie przez ściany przechodzić.
Akcja od 1:55
jest jebnięcie
Max. 250 znaków
Na początku myślałem, że ktoś mu pomoże wydostać się z uścisku ogrodzenia, a potem zastanawiałem się co ten chłopak mu zrobi, a tu o! Takie zaskakujące zakończenie
Pamiętam jak kiedyś z kumplem schodziliśmy z górki przez krzaczory a tu chuj metr dalej schody. Mało tego sąsiadka do roboty szła i nas przycięła. Tak to jest jak się człowiek marichuanen nawstrzykuje
o urwa popłakałem sie ze śmiechu, jak on sie na tego chłopaczka popatrzył
Morał z tego taki, że czasem są łatwiejsze drogi niż te które wybieramy aby do czegoś dojść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów